2cocuk2kopek Aler özellikle akşama doğrumu oluyor bende de vardı aynı sorun doktora sordum yorma kendini bol bol dinlen dedi
Nurkry Aler merhaba geçti mi ağrılarınız bende şu an 12 haftalıpım ve sağ kasıkta ağrım var bacağa vuruyor neden oluyo acaba birde bu ağrılar doktora gitsem mi
Aler Redak suyu güzel tüketiyorum aslında ama hafif bacağa vurur gibi oluyor korkulacak bir durum olabilir mi kanama vs yok
Htc4345 Aler büyüyor olabilir yer ediliyordur bnde 17 haftadayim hala ara ara ağrı geliyor sağ kasıgima
MBYhs Geçen hafta benim de 14.haftamdi bu şikayetten dolayı korktum ve doktora gittim bebeğimin sağlığı yerindeydi çok şükür rahim büyümesinden olabilecegini söylemişti doktorum içiniz rahat etsin diye yinede gidin isterseniz 🤍
Aler MBYhs bende aynı şekilde gittim az önce sağlıklı dedi bebeğime progestan önerdi de kullanmayı düşünmüyorum doktoruma sormadan haftasına göre gayet iyi dedi benimde özellikle akşamları oluyo içimi ferahlattın bi nebze de olsa senin de bu mesajını görünce ☺️
Aler Nurkry geçici canım endişe etme tame 2 güne geçti ağrım büyüme ağrısıymış bebek bir yukarıya geçtiği için yer ediyormuş kendine
Nurkry Aler ay inşallah teşekkür ederim🤗 insan endişe ediyor bir de öncesinde bir kaybım olunca kendimi dinler oldum
Aler Nurkry sen yine de devam ederse git bi göster için rahatlasın ben sana yanlış bir algı yaratmak istemem geçmiş olsun 🌸