Mommywolf Enisecik çooookkk. Hayatımda horlama nedir bilmezdim kendi horlama sesime bile uyanıyorum. Bazen nefesimi düzenlemek için kalkıp yatakta oturup dinleniyorum biraz. Sabaha kadar ter içinde kalıyorum gerçekten zor nefes almaktan
Esraa00 Enisecik uyurken bazen aşırı terliyorum öyle nefes nefese kalkıyorum Genel olarak uykuya geçiş zamanda nefesim kesiliyor gibi yetmiyor sanki derin nefes almam gerekiyormuş gibi
Enisecik Mommywolf bende biraz önce uykuya daldım tam ağzımdan nefes alınca horlamama uyandım korktum nefes alamıyorum diye burnumdan alsam bu sefer de burnumdan çekerek uyanıyorum korkunç ya nefesini takip ediyomusun peki
Sule45 duyguuushn bir tek benim zannediyordum özellikle akşam yemeğinden sonra nefesim yetmiyor saatlerce kendime gelemiyorum
kuzuuuu36 Enisecik uykum sürekli bölünüyor zaten malum tuvalet sorunu. Kalktığımda da nefes nefese kalkıyorum maalesef
Mucu 36 dan selam hala devam nefes alamama burun damarlar mı ne şişiyormuş bişiler bişiler hala alınmıyor yani 😂
Enisecik Mucu uyuyabiliyor musun yada uykudan uyanıyor musun nefes çekerek ben De çok korkuyorum nefesimi takip ediyom artık
Gizemburcuu Yazılanları okuyunca bende rahatladım biraz 🤣 29. Hafta ikiz gebelik nefes almak çok zor akşamları özellikle 😞
betul1- duyguuushn 28 haftalığız burnum tıkalı sanki nefes darlığı bende de oluyor nefes nefese kalıyorum derin nefes ihtiyacı hissediyorum
Esraa00 Enisecik yok bacım ben 27 olacam bu haldeyim 37 de buhar alırım herhalde Nefes darlığı var bende