Sevvalkanatt0 Kızlar göğsümde beze gibi bişey çıktı dokunca elime geliyo çok küçük ama endişelendim niye çıktı acaba. Emziriyorumda buarada onla alakalı bişey mıdır Korkulacak bişey varmıdır sizce
deniz_95 Sevvalkanatt0 doktora gitmeden bilemezsiniz. Biz de bilemeyiz. Basit bir şey de olabilir, ciddi bir şey de. Riske atmaya değmez. Kısa zamanda genel cerraha görünün derim.
Redak Sevvalkanatt0 adet olduğun dönemlerde çoğu kadın da olan fibrik kistler olabiliyo fakat yine de sitrese girmektense kontrole git bence :)
_Gizem__98 Sevvalkanatt0 bende de var bu fibrokist deniyor doktora gitmiştim bende korkup. Genelde regl dönemlerinde daha belirgin oluyo şuan 5 aylık hamileyim düzenli kontrol ediyorum regl olmadığım için elime gelen bişey olmuyor şükür yinede siz doktora danışın herkesin aynı olmayabilir
Yazmelegi_ Sevvalkanatt0 ben 1.5 ay emzirdim o zamanlar vardı sonra da çoğalınca gitmiştim ilaç kullandım gecti
Sevvalkanatt0 deletedmom43191 ayın 20 sinde randevu var o zamana kadar düşüne düşüne beynimi yerim ben belki aynı durumu yaşayan vardır benim gibi
Yazmelegi_ Sevvalkanatt0 yok kötü bisey değilmiş göğüsüm büyümüştü bide çok kilo almıştım ben ondan kaynaklı bir durummus geçti şükür