Papatyammm Kızlar benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor.Doktorlar şekerden şüphelendi.HBA1C diye bi tahlil istediler.Haftaya sonucunu göstericem.Daha önce bu testi yaptıran varmı aranızda.Ortalama glikoz değeri 99.67 çıkmış snuç kırmızı ile yazmışlar onu.Bilen varmı olması gereken oranları.Çokmu yüksek çıkmış sizce ?
dml33 Papatyammm ben bugun yaptirdim seker yuklemesi yapildi yuksek cikti endokronolojiye gittim oda tiroitlerime aclik sekerime bide o hb1 iste sizin dediginz seye bakti onun sonucunu alip diyetisyene gidicm ama benim normal cikmis o dediğiniz
Papatyammm Prenseskizim açlık tokluk olanı 26. haftamda yapmışlardı.Onda bişi yoktu.Şimdi 31. haftalık oldum şeker şüphesi yaşıyolar.
MunireSavk9 Ya ben bugün gittim açık kan şekerim 85 glukoz yüklendikten 1 saat sonra 168 çıktı tekrar yükleme yapılacak fazla yüksek degıl ama biraz yüksek dedi Yanımda ki kızın 265 çıktı evet var dedıler bende bilemedim napsam doktorum pazartesi gel ben yükleme yapayım dedi bakalım 🤔 allah hepimizi sağlıklı bir şekilde Doğum yapmayı nasip etsin