Simge0205 Kızlar 31 haftalık gebeyim yakınlarım bence yıkayıp ütüleyip hazırla şimdiden ne olur ne olmaz diyolar geç kalma daha fazla ağırlaşınca çok zorlanırsın diyolar sizce başlamalımıyım yavaştan hazırlamaya bide bebek için çantaya neler koymalıyım ?
annim_803 Simge0205 doğru demişler ben ilkinde 28. Haftada hazır ettim 30 dan sonra çok agirlaşmıştım iyiki hazırlamıştım şimdi 27 haftalık olduk inşallah haftaya hazır ederim yine
Edafmo Simge0205 bence başlayın artık ağırlaştıkça zorlaşır hemde uzun sürüyor zaten yavaş yavaş yaparsınız.
Simge0205 deletedmom43191 canım bu depend emici kilotlardan kaç adet olsa yeter 1 paketinde 9 tane var galiba trendyolda gördüm onu alsam yetmez demi 1 paketi en az 2 paket alayım bide şuan 64 kiloyum 68 le kapatsam bu hamileliği hangi beden alsam acaba sizce m sıkarmı ki
Sydaglsen Simge0205 Hastane çantası bebek Hemşirele verilecek kıyafetler ✓ Patikli alt üst takım ✓ Çorap-eldiven-şapka ✓ Zıbın ✓ Battaniye ✓ 2 bez Yedek kıyafetler ✓ 2 alt üst takım 1 tulum ✓ Şapka ve eldivenler ✓ 2 kısa 1 uzun kollu zıbın ✓ 2 müslin 1 penye battaniye ✓ Uyku tulumu ✓ 5 ağız mendili ✓ 15 bez- ıslak mendil Bu benim listemdi işimi tam gördü. Tavsiyem ben tulumda pişman olmuştum çıtçıtlı giydirmek zır oluyor fermuarlıları daha kullanışlı
deletedmom43191 Simge0205 ben 2 paket aldım 8 gün idare etti şimdi orkid kullanıyorum 😇 68 kg M beden almalısın.