asyamooms Kızlar selam ilk kuvvetli hareketlenmeleri ne zaman hissettiniz ben 20.haftadayım tam hissedemiyorum sizce normal mi
Ssnm10 asyamooms ilk gebelik ise normal diyorlar ama bazen anne karnında hissedilmesi zormuş gece özellikle dinlenme halinde bakın derim korkulacak bir şey olmaz merak etmeyin 22 hafta sonrası gümbür gümbür hissedilir kişiden kişiye değişiyor tabi
Berooo123 asyamooms 22.haftada hissetmiştim sürekli ultrasonla baktırmaya gidiyordum korkudan sonra tekmelerden yorulmuştum çok garip 😂😂
Zeynepdinc asyamooms ilkinde çok net hissediyordum bu zamanlarda ikinci hala çok az 19+4 deyim tekme denmez bazen minik pıtlar . Her gebelik farklı
asyamooms Ssnm10 evet ilk gebelik teşekkür ederimm istemsizce panik oluyorum 🥹ondan dolayı merak ettim
Ssnm10 asyamooms ne demek rica ederim 🌸 merak etme ben de o süreçlerden geçtim daha çok endişe edeceğimiz konular hep çıkıyor sağlıklı olsunlar yeter
Rbdrmx İlkinde bende öyleydim canım şimdi ikinciye hamileyim 16 dan buyana hissediyorum baya kuvetli ❤️