sednc0 Elifkarakus63 diyanette işe başlasınlar en kısa zamanda neyin günah neyin sevap olduğuna karar veriyorlar neticede
mrp2023 Elifkarakus63 günah diyerek fetva vermişler hocamı görümcen ve kaynanan 😂 ne olucakmış renkli resimden cinsiyetten başkasının çocuğunumu karnına yerleştirdiler sanki
LadyX Elifkarakus63 bu şaka mı? Şaka herhalde 😂 hayatımda daha saçma daha rezalet daha komik bir şey duymadım ben 😅
deletedmom43191 Elifkarakus63 ne alaka ya her beyni olmayan yalan yanlış şeylerle insanları etkilemeye çalışıyor
dilaraaydinn İyi de fal baktırmıyosun kart açtırmıyosun, olan bir şeyi öğrenip görüyorsun. Tabiki Allah her şeyi bilendir de bu Allahın verdiği şey zaten, artık vermiş yani sonuçta 😂 Çok enteresan geldi bana bu düşünce
fairytale_ Elifkarakus63 sacma ilk defa duyuyorum sacmalamıslar bence Kuran hocasıyım ve bebegımın renkli resmını doktorumdan ıstedım hatıra kalsın dıye
YavruKurtveAnnesi Elifkarakus63 daha ne duyabilirim diye düşünürken her gün yeni bir bilgii 🤣🤣 ayy niyee ne alakaaa demedin mi
lebi5666 Elifkarakus63 kv. Ve eltinizi biraz akla mantığa davet etmek gerek. O zaman normal ultrason da yaptırmayalım ? Lütfen böyle şeylere itibar etmeyin.