Ssnm10 Bu haftalar da kilolarınız nedir nelerle beslendiniz? Detaylı ultrasondan sonra tekrar bir bakacağız biz çünkü doktor çağırdı biraz önerileriniz gerek 🥹
MervEslinArden Ssnm10 960 gramdı. Bu soruyu bende merak ederim gel acaba kiloları ne diğer bebeklerin diye benimkinden fazla duyunca da moralim bozulur benim çocuğum acaba beslenemiyo mu diye sormam o yüzden 😅😅
Ssnm10 MervEslinArden her bebek gelişimi farklı ama açıkçası ilk gebeliğim nelerle besleniliyor aşırı merak ediyorum bebeğin kilosu için kendimi durduramadım doktor normal dedi ama kendim daha çok kilo aldım :(
Ssnm10 sednc0 henüz yeni 25. Hafta olduk bugün doktor kontrolüm vardı 731 gram dedi normal dedi ama ben daha çok kilo aldım bu süreçte maalesef bebek alsın da ben almayım artık diyorum 🥹
Ruzgargulus sevcnnn9 yani öyle bi ekstra çaba sarf etmedim ilk oglumda 4.500 dogdu ama günde birtane haşlanmış yumurta kefir balık çig kuruyemiş günde 2 tane hurma muz kaşar peynir
MervEslinArden Ssnm10 Malesef bünyede almaya müsaitse kilo kaçınılmaz oluyo, kızımı 40+0 da 3600 doğurdum Kaşar peyniri, muz, Süt, badem falan ağırlık verdim yedim bundada özen gösteriyorum yemeye 3500 ün altı doğmasın diyorum 😅
sednc0 Ssnm10 kaç kilo aldınız 25 e kadar acaba bende de hem kendim alıyorum hem oğlum alıyor anlamadım gitti 😂😂
Ssnm10 sednc0 11 kilo aldım maalesef 50 kilo ile başladım 61 😀 olsun ne güzel bebişe de yarasın sonra verilir önemli olan bebeğin sağlığı