beyzzdmrr merhaba kızlar bebek arabası arayışındayım çok fazla seçenek var fiyatlar çok yüksek yanlış bir tercih yapmak istemiyorum siz hangi bebek arabasını aldınız memnun musunuz veya memnun değil misiniz fikirlerinizi bekliyorum :)
deletedmom43191 beyzzdmrr ben bime gelmişti o zaman almıştım 🤣🤣🤣 2020 senesinde hala daha kullanıyorum
keyfimin-kahyasi-misin beyzzdmrr baby 4 plus kullaniyorum çift taraflı Otobüse tek bindirebiliyorum bizim yollar çok bozuk ona rağmen bişey olmadı maşallah 🫠😂ama plus olan normali hiç iyi değil mağazada denemistim 2 buçuk 3 bin falan galiba
Nilayy95 beyzzdmrr ben kanz sgo aldım baya araştırıp. Fiyatıda uygun. Çift taraflı pusetide var ve süspansiyonlu ağırlık kaldırım gücü daha fazla
VildanTutak Gerçekten seçenek çok fazla ve fiyatlar da uçmuş resmen. 😅 Ben Wagon bebek arabası aldım ve aşırı memnunum. 🥰 Hem çok pratik açılıp kapanıyor hem de bebeğim içinde çok rahat ediyor. Eğer uzun süre kullanışlı bir şey istiyorsan kesinlikle öneririm
Minikfasulyem_1 beyzzdmrr henüz kullanmadım az kaldı nasipse kullanmamıza ama ben kraft kenya i size modelini tercih ettim travel sisteme göre hantal değil gayet güzel bir araba