Ozgeliz eylulll01 😊😊 Aralık da hamile kaldınız diye hesapladım erkek🩵 Ama adetten hemen sonra ki beraberliğiniz tuttuysa kız🌸
eylulll01 Ozgeliz bi oğlum var geçen hafta gittiğim de aslında öğrenmiştim ama bir de merakımdan sormak istedim bu arada doktorum kız dedi net olarak da 15 Kasım 🙂
Felipesra Ozgeliz aslında son adet tarihin 02.12.2024 dü ama 10 gün geç döllenme vardı doktor 12.12.2024 e çekti ama aralık ayında hamile kaldım
Mervecelik190518 Ozgeliz merhaba ben 15 ekim son adet demiştim ama geç döllenmeyse farkeder mi mesela 22 ekim falan doğum tarihim 22 07 1999
gokce_erva Ozgeliz bebeğimm bana da bakar mısın 12/04/1997 tarihinde doğdum son regl 20 Şubat ilişki 6,7 ve 9 martta oldu
Canselly Ozgeliz ay banada bakarmısınız 1 kızım var 2.ye hamileyim Son adet tarihi 28 ocak Doğum tarihim 23.04.1998 Hamile kaldığım tarih 9 şubat diye düşünüyorum
asafmom-22 Ozgeliz aslında son adet tarihimin başlangıcı 6 Ekim fakat geç döllenme olmuş 2 Kasım olarak geçiyor hastanede öyle diyim
Ozgeliz asafmom-22 sizin hesabı anlamadım canım kusura bakmayın kız bebek çıkıyor ama çift çıkıyor 🫠 bana öğreten kişiye sorarım
asafmom-22 Ozgeliz Bizde biraz anlamadık aslında geç döllenme vs olmuş kafamız karışık baştan beri 😀ama ikizlermizi kız gibi tahmin etti doktor detaylıda netleşecek inşallah teşekkür ederim yinede 😊