Mervecelik190518 Ozgeliz evet ilk ikisi doğru şöyle söyliyim ilk haftaki ultrasonlarımda bir hafta tam geri de çıkıyordu ama yine ekim içinde oluyor
Mervecelik190518 Ozgeliz evet ilk kızım sonra oğlum oldu şimdi baktık da 30 kasımda kan sonucum çıkmıs 5 haftalık gebeyim işim beta değerine göre yani 22 25 ekime denk geliyor döllenme ortalama olarak
Ozgeliz busearkan o zaman aralıkda hamile kaldınız aralık erkekdi zaten siz ocak dediniz diye kız demiştim
Mervecelik190518 Ozgeliz ben tiktokta sizin gbi biriyle tanıştım oda azerbaycanlı Bi kişiden ücretli öğrendiğini söyledi ona ilk adet tarihimi yanlıs yazmışım 25 olarak oyle yazınca erkek demişti ama 15 se kız dedi bakalım hangisi doğru çıkıcak 😅
Ozgeliz Mervecelik190518 aynen bende Azerbaycanlı kişiden ücret ödedim öğrendim instagramdan. Kendisininde sayfası var ücretli bakıyor bakalım ben kız diyorum size 🌸öğrenince haber verirsiniz sağlıklı olsun ❤️
Funda121 Merhabalar ben de 9 haftalık hamileyim acaba bana da tahminde bulunur musunuz nasıl resim yükleyeceğim bilmiyorum, doğum tarihim 12.10.1995 ve son adet tarihim 6 Ocak 2025
Fundasargenc Ozgeliz son adet 7 ocak doğum Tarihi 03.06.1998 Daha 9 haftalığım cinsiyet merakından duramıyorum rica etsem tahmin verebilirmisiniz