Gulcan0643 2205 1 yaşında oğlum var 20 haftalık hamileyim oğlum hala emiyor doktorumuzda bir sakınca görmedi
Ummuglsm1379 2205 39+3 haftalık hamileyim oğlum da 16.ayına girecek 1 haftası var kaza eseri hamile kaldım emzirme konusunu kaç doktora sorduysam bi sakınca görmedi çevredeki herkes farklı bişey söyledi işte zehirler gelişmez vs ama hala emziriyorum doğduktan sonrada tandem emzirmeyle devam edicem inşallah karnımdaki bebeğimin gelişiminde vs hiç bi problem olmadı emen oğlumda aynı şekilde sadece güwl beslenip vitamin takviyesi vs almanız gerekebilir benim kan değerlerim çabuk düşüyordu
2205 Ummuglsm1379 bu hafta tekrar kan değerlerime baktırıcam bakalım beslenmeye çalışıyorum başlarda oruç tutuyordum ama zorlandım baya ve gelişiminde gerileme olur diye bıraktım. Karnınızdaki bebeğinizin kilosu falan yerinde mi
Ys35 Ben de emzirdim zayıf da doğmadı erken de hatta 41 . Haftada doğdu. Doğduktan sonra da emzirdim ilk 2 ay, 2 kilo aldı ve buzluğum süt doluydu söyleyeceklerim bu kadar kimseyi dinlemeyin
2205 Ys35 maşaAllah ne kadar güzel benim tek göğsümden emebiliyor doğduğundan beri bu sefer inşaAllah ikisindende emzirmeye çalışıcam doğduktan sonrada büyük ihtimal oğlumu sütten keserim çünkü tek göğsüm olursa yine yetmez zaten
Ummuglsm1379 2205 evet 3255 ti gecen hafta gittiğimde 38.haftadayken yani şimdi çarşamba kontrolüm bakalm
Balbebek012 2205 canım sakın kesme doktor kontrol ünde kal bana hep dediler kes diye ben kesmedim 21.haftafa doktor kontrol ünde kestim yi önce gece beslenmesini sonra gündüz ü 20,21 den sonra emzirmek tehlikeliymiş doğumu tetikleyebilir miş doktorum söyledi