Yvhbb Kızlar bat 15 dünden beri test yapıyorum hep negatif adete 2 gün kaldı olsaydı çıkardı herhalde diye düşünüyorum siz ne zaman yapıp doğru sonuç aldınız. Birde test markası awox
sutlukahve_ Yvhbb adet gününü beklemek en iyisi bence ya bende geçen ay 15 inde oldum bu ay da 15 diyordum ama takvim 17 gösteriyor hiç test yapmadım günü bekliyorum belirtin varmi
zynpknt Yvhbb ben 1 hafta gecikince yapmıştım ona rğmen silik bi çizgiydi ve ertesi gün değerim 300 dü yani geç döllenme vs olabilir doktorum en iyi belirti adet gecikmesidir demişti bence biraz bekleyin
Yvhbb sutlukahve_ sabah bulantısı kasım ağrısı birde göğüs hassasiyeti var gebeliğede yormak istemiyorum sonuç üzmesin diye sende belirti var mı ?
Nasia Canım benimde bat 15. Gerçi takvim 18 diyo ama geçen ay 16 sında oldum ve 28 günde bir hiç şaşmıyor. Çatlamayı ise mart 4’te gördüm. Çatlamanın 7. Günü kan bakmışlardı negatif çıktı. Bende gecikmeyi beklicem tekrarlamak için
Yvhbb Nasia bende 2 martta acile gittim rahatsızlanmıştım o zaman baktılar 1.20 çıkmıştı yükselir inşaAllah ikimizinkide 🌸
sutlukahve_ Yvhbb sende baya belirti varmış ya bende sadece göğüs hassasiyeti var arada da kasıkta karıncalanma gibi bişey oluyor ama ben onun psikolojik olduğunu düşünüyorum yani tek belirtim göğüs hassasiyeti
zynpknt Yvhbb ben hamile olduğumu öğrendikten sonra indirmiştim uygulamayı çünkü dediğiniz gibi 1 hafta kala pozitif gören de var ama herkesin süreci çok farklı inşallah vardır en kısa sürede allah nasip etsin ☺️