pinar55 Mayıs ortalarında doğum yapacağım Allah nasip ederse. İncesinde bir uzun kollu bir kısa kollu pijama takımı aldım ama ikisinide kısa mı alsaydın mayıs ayı için sizler nasıl pijama takımı aldınız? Çok inceler aslında ama kararsız kaldım
yuzirneym pinar55 ben hep kısa kollu aldım, bazılarının sabahlıkları var. Benimkiler de ince. Hastane cidden çok sıcak oluyor
Balbebek012 pinar55 hastahane ısısı iyi oluyor yaz ve kışın doğum yaptım daha önce şimdi 2mayıs doğum ve kısa kollu pijama takımı aldım gecelikte koydum ayrıca sabahlık da var
Annesininbitanesi pinar55 ilk çocuğumu Haziran’da doğdum ince ama uzun kollu giydim hastane ortamı ne kadar sıcak olsada vücut kan kaybettiği için üşüyor
Esilaaya pinar55 toplam 3 takım aldım 2 si alt üst kısa kol 1 i de kısa kol ama sabahlik var üşürsen sabahları giyerim diye.
Happyka pinar55 kısa kollu alacağım çünkü bu sene çok sıcak olacak diyorlar. Hastane zaten sıcak oluyor
Esrackc pinar55 geçen sene mayısta doğum yapmıştım ben tesettürlü olduğum için uzun kollu ince bir takım aldım ameliyat olursanız üşüyebilirsiniz böyle bi detay da var. Kısa kollu da ince kollu da alın bence yanınızda bulunsun her ihtimale karşı .
1Anneadayiiii pinar55 benimde mayısın ortası gözüküyor doğum ama kısa kol almadım hep uzun kol aldım Bursa’da yaşıyorum hava şartları nasıl olur bilmiyorum valla bi sabahlıklı uzun kollu takım aldım 4 tane de önü düğmeli uzun kollu ince takım aldım tesettürlüyüm zaten kısa kol giymem hastanede
S1nbkr pinar55 benimde mayısta hep kısa kollu aldım sabahlıklı alırsan iyi olur yine üşürsem diye bir hırka almayı düşünüyorum yanıma