Adelon9 Kızlar 8 haftalık oldu gebeliğim sabah kahvaltıdan sonra folik asit alıyorum kusmamak için sıkıyorum kendimi 1-2 saat sonra kusma başlıyor ilacı da atıyor muyum acaba eriyip etki gösteriyor mu sizce
Thirtyynovember Adelon9 ben akşam iciyorum sabah başka ilacım olduğu için istersen sabah değil de akşam içmeyi dene
Selim_Alparslan Adelon9 folik asit minicik oluyor ya nasil kusturuyor sizi anlamadım 🤷🏼♀️ doktorunuza danışın isterseniz
Selim_Alparslan Adelon9 anladım güzelim benimde 9.haftaya kadar kusmustum doktorum bana Nobis Scientific Digero 15 Kapsül Zerdeçal Ekstresi İçerikli bulanti için vitamin yazdı 2 kere kullandım geçti doktorunuza sorun bir sizde
mrp2023 Adelon9 kusma size sıvı kaybettirir iyi bişey değil kusmayı önlemek lazım diye biliyorum veya serum taktırmak gerekir dehidratasyon varsa
momkrm19 Adelon9 markası ne? bana diofol verdi içemiyorum ya sabah içsem o gün mide bulantım çok artıyor gece yatmadan içsem WC ye kalktığında veya sabah uyandığımda acayip midem bulanıyor. İçmediğim günler bulantı çok daha hafif. Yani çok kullanamadım 😓
Adelon9 mrp2023 yani sabahları genelde aç karınla mide bulantısı oluyor aşırı kusmuyorum folik asiti artıktan sonra da oluyor kusmamaya çalışıyorum