__Kubracik01__ Kizlar 18+2 yim içimde kıpırtı benzeri hareketler olurdu ama bir süredir hissetmiyorum tekme zaten yok, bu belirtileri yaşayan var mı
viyantnr __Kubracik01__ ayyy çok şükür benle aynı olan biri çıktı kız için içimi yiyor acaba normal mi
Ozlemzeynep __Kubracik01__ benim de aynı bi bakıyorum baya hissediyorum akşam mesela bi bakıyorum iki gündür birşey yok
Bebito-ve-annesi __Kubracik01__ bende tekme attı 3 gün önce çokta güçlü attı 2gündür hiç bir şey yok bende çok endişeliyim kahverengimsi leke geliyor peçeteye sildikçe kasıklarım aş ra ara ağrıyor iyi mıdır sizce ya korkuyorum
Deletedmom254 __Kubracik01__ ben 18+3teyim daha hiiç hissetmiyorum doktorum ilk gebelik olduğundan 19-22 arasında hissedeceğimi söyledi 🌸
__Kubracik01__ viyantnr bilmiyorum ki kac gündür aklıma takılıyor yarın doktor kontrolüm var bakalım sorucam doktora 😊
__Kubracik01__ Ozlemzeynep ben kelebek kıpırtı gibi hissediyorum karnımın içinde birseyler gidiklaniyor gibi 😀
jamila_95 Merhaba. Benim de bugun tam 18 haftam oldu. Hareket fln yok gecen 17+4de cok hafif kipirti hiss etmisdim sadece uzanikli halde. Bide plasenta ondeymis o yuzden.
GizemHamza34 Bebito-ve-annesi bence doktora gitmelisin hatta acilden giriş yap bu haftalarda hareket düzensizliği oluyor ama kahverengi lekelenme normal değil bu haftalarda
Bebito-ve-annesi GizemHamza34 gittim kırmızı lekelemmede oldu bebek iyi ama düşük riski var dedi sürekli dinleniyorım