beybi123 Haftada detaylıda bana da rahim ağzına yakın dedi doktor benim zaten erken doğum riskim vardı birde bu eklendi yukarı çıkabilir dedi inşallah da çıkar sezeryan olmaktan korkuyorum çünkü 🙃
GirlandBoy_Mom Meriveannesi doktor da aynısını söyledi riskli gebeliğe yönlendirdi randevu alıp gidicem canım yukarı çıkabilirde öyle de kalablir ordaki doktor karar verecek dedi sen naptın
Meriveannesi GirlandBoy_Mom ya varya doğum ne olursa olsun sağlıklı ve zamanında gelsinlerde canım acı çekeriz bişey olmaz insanın korku tuğu başına geliyor dedikleri bu işte korkmamalıyız allah büyük 🤲🥰
Meriveannesi GirlandBoy_Mom ne biliyim doktor detaylı da bakarken dedi gebelerin yarısında olıyormuş doktorum da baktı sonuçlarıma perinotoloğ baksın dedi 🥺
GirlandBoy_Mom Meriveannesi bu ben korktuğum hep başıma geliyor iyi olsunlarda gerisi hallolur bide erken doğum olabiliyormuş falan doktor içimi kararttı
Meriveannesi GirlandBoy_Mom bazı doktorlar pozitif konuşuyor kimileri korkutuyor işte devlet olduğu için seçemiyosun