Boncuk3434 Arkadaşlar görselde ki tahlil eşimin dün muayene oldu kan tahlilinde böyle bişey var ama eşimdenhiç hepatit B ile alakalı bişey yok tu bileniniz var mı bu konu da aydınlatabilir misiniz lütfen ?
Ftmaa1 Boncuk3434 Boncuk3434 Canım hepatit B ye karşı vücudu antikor üretmiş hiçbir zararı yok hatta faydası var vücut o virüsle karşılaştığı zaman direk bağışıklık gösteriyor küçükken geçirmiş ve yüksek bir antikor üretmiş
Esma006 Boncuk3434 hebatit b liseye giderken benimde sinirdaydi üç doz iğne Vuruldum ayda bir olmak üzere çocuğum vs olduğunda düşmemesi için vuruldum genç kız iken
Boncuk3434 Benim kan grubum A rh +pozitif eşimin 0 rh + pozitif 17 haftalık hamileyim bi sıkıntı olur mu
Fly3636 Bildiğim kadarıyla pozitif olması hepatit b ye karşı bağışıklığının olduğunu gösteriyor iyi birşey yani
Boncuk3434 İkimizin kan grubu farklı bi sıkıntı olmaz değil mi doktora öğleden sonra gidecez bu konu da hiç bi bilgimiz yok sizlere sormak geldi aklıma çok teşekkür ederim Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden içimi rahatlattınız
Parilti007 Boncuk3434 kan grubunuzun farklı olması neden sıkıntı olsun? Kan uyuşmazlığını söylüyorsanız o öyle bir şey değil, anne/anne adayının negatif babanın pozitif olduğu durumlarda oluyor. Hamilelikte de bebeğin rh değerine bağlı olarak iğne yapılıyor.