Cicekbahcesi12 Kizlar ben elendim 😔 Bir dahaki ay icin ovulasyon takibi yaparken hangi markayi önerirsiniz hangisi size ugurlu geldi benimle paylasir misiniz.. 😔
yesildeniz_ Cicekbahcesi12 ben bu ay innovita ve bir gebenin günlüğü kullandım ikisi de aynı koyulukta çıkardı ikisi de iyi marka
ermelek1 Busegull ben innovita aldım inşallah şanslı olurum ve bu ay olur yordu bu süreç beni çünkü ve testler gebelik testleri o kadar para döküyoruz ki bize de yazık…
Cicekbahcesi12 ermelek1 bende 2 aydir bir gebenin günlüğü deniyorum ama sorun bende de olabilir duzenli iliski olmadi ama genel olarak hangisi kullaniliyor ve sonuc aldi onu merak ediyorum 😔 insallah size de ugur getirir 🤲
Busegull ermelek1 Aslında sen kendin bile anlayabilirsin vücudun sinyal veriyor ben yumurtluyorum diye bende şöyle etkisi oldu herkes gibi bende adetin 12-14. Günlerini hep değerlendirdim olmadı meğerse ben 9. Gün yumurtluyormuşum 2 yılım çöpe gitti
ermelek1 Cicekbahcesi12 ben innovita yorumlarını çok gördüm bu sitede bu yüzden aldım, bir de maddi açıdan daha düşüktü açıkçası. Umarım hepimize şans olsun artık ❤️💐💕
Cicekbahcesi12 Busegull psikolojik olarak surekli kendimi dinledigim icin bu sinyaller gercek dısı da olabiliyor 🤭 o yüzden bu testlerle tam gunu bilmek daha guvenli geliyor 🥰
ermelek1 Busegull 4 aydır bu dediklerinizle hareket ettim insan bunalıyor aslında bi yerde cidden Allah isteyene versin psikoloji bozuyor takip etmek acaba mı demek tuvalete gidip kan geldi mi diye bakmak kan gelirse devam edecek mi yerleşme mi diye düşünmek