Yesimustafa Son haftamız ama hic bir belirti açılma sancı yok. Pazartesi belli olacak hersey suni sancı istemiyorum. Bilgisi olan var mı isteğe bagli sezeryan oluyor mu
Melisam Yesimustafa benim de hiç belirttim yoktu 41+3 tüm yatış verdi doktor balon takip doğumu başlattılar sancım ve acilmsm olmaya baslamisti
seyma281015 Yesimustafa Bu arada benim doktorum bugün Zekai Tahir’in kapanacağını söyledi. Var mı bilgisi olan? Taşınıyor galiba
Canderinsumeltem Yesimustafa bende oraya gidiyorum canim ebelerle konustum aksi bi durum olmadigi surece kendi isteginle sezeryana almiyorlar normal dogumu deniyorlarmis once baktilar bi aksilkk var o zaman aliyorlarmis oyle demisti ebeler
Yesimustafa seyma281015 bi tanidik 2 gun suni sanci cekti acilma olmayınca sezeryana aldilar. Baya işkence oluyor
seyma281015 Yesimustafa Oralar da normal Doğum yapmak zorundasın diye bakıyorlar. Zekai Tahir de aynı
Yesimustafa seyma281015 bende numune hastanesi calisaniyim numunede kapanacakti ama ertelendi tasinma. Bilgime gore tek atatürk hastanesi tasindi
Yesimustafa Canderinsumeltem suni sanci ceken kisiyi gordum ondan suni sancidan korkym suni sanci sonrası acilma olmama ihtimalide var