Feyzacnszoglu amin inşallah teşekkür ederim. Bende de pıhtılaşma bozukluğu var ilk bebeğimi 11. Haftada kalbinin durmasıyla kaybettim. Bu ikinci gebeliğim oksapar ve aspirin aynı anda kullanıyorum bir kere ped dolusu kanamam oldu sonrasında lekelenme ile devam etti sonra kahverengi lekelenmeye döndü bu süreçte gittiğim her doktor sana heyet yazamam heyet yazdığım süre içinde çoktan düşük yapmış olabilirsin dedi dalga geçer gibi. Çalışırken mi düşük yapıyım dedim bende. Prosedür böyle dediler 10 gün 10 gün şeklinde verebiliriz sadece dediler ben de el mahkum kabul ettim tamam hocam o şekilde verin o zaman çünkü ben bu şekilde çalışamıyorum dedim tüm özel hastaneleri tek tek gezdim hepsi aynı cevabı verd “düşecek bebeğe heyet raporu yazamam” . Düşeceğini nerden biliyolarsa artık bilmyşorum ama bu sözleri ve tavırları benim daha çok moralimi bozmaya başladığı için en son artık 10 gün tek hekim raporunu kabul ettim. Bu olayı yaşadığımda 7 haftalıktım henüz şimdi çok şükür 12+2 haftalık oldum lekelenme şikayetim bitti ağrım ara sıra devam ediyor onun içnide son kalan 10 günlük raporu alıp hakkımı tamamen bitiricem hundan sonrası da allah kerim artık inşallah başka bir sıkıntı çıkmazda doğum iznine kadar çalışırım. Bir sıkıntı çıkacak olursa da bu sefer mecbur heyet raporu yazacaklar yani canımı alacak halleri yok diye umut ediyorum beni o halde çalıştıracak kadar vicdansız olmazlar diye umut ediyorum.. En olmadı 26 gün yıllık iznim var toptan onu alırım bir sıkıntı olursa. İnşallah her şey yolunda sağlıkla ilerlerde doktorlarla bu konuda münakaşa etmek zorunda kalmam çünkü hepsi raporu babalarının hayrına veriyormuş gibi davranıyor çok merak ediyorum kendi eşleri ya da kızları bu durumda olsaydı onları çalıştırmaya devam ederler miydi yoksa direkt heyet raporu yazıp istirahat mi ettirirlerdi? Hakkımı helal etmiyorum, tek sevincim çok şükür bebeğime bişey olmadı