Merhaba anneler doğum hikayemi yazmak istedim çünkü ben de çok merak ederek okuyordum hem de Antalya şehir hastanesinde yaptım belki bazı anne adaylarına yardımcı olur diye düşünüyorum. 27 Şubat eşimin doğum günü olduğu için o gün doğum yapmak istedim zaten sabahında nişanım gelmişti. Baya bi egzersiz temizlik falan derken akşama sancım başladı. Sancım çok ağrılıydı fakat düzenli değildi, sabah Antalya şehir hastanesi acile gittim bebeğimin hareketleri azaldı diye onlar da sıvın azalmış dediler yatış verdiler ama red kağıdı imzalayıp çıktım çünkü bekledikçe çok stres olacağımı biliyordum. Sancılarımı hafif hafif bazen şiddetli çekmeye devam ettim. Akşam yine bi kontrole gittim yine çıktım. Cumartesi sabah kendi özel doktoruma gittim. Muayene ettiler ve çatımın dar olduğunu 3 cm açıklık olduğunu ve zor bi doğum olacağını söyleyip sezaryen teklif ettiler. Ben kabul etmeyince yatış yapıp suni sancı verelim acil dediler benim de içime sinmediği için ( çünkü normal doğumu çok istiyordum ve bebeğin geliş pozisyonu dahil hiçbir sıkıntı yoktu) red kağıdı verip yine 😂 şehir hastanesine yatış yaptırdım, sancımı çektim açılmam da arttı ve akşam saatlerinde dikişli de olsa kızım kucağımdaydı çok şükür. Doktorum Tuğçe Çimen Arslan denk gelmişti ve hiçbir sorun yaşamadım ama asistanlar ve eğitim görenler de olduğu için sonuçta eğitim hastanesi olarak geçiyor onlar dikiş attılar çok uzun sürdü ve ağrılıydı açıkçası. Sonuç olarak genelinden memnunum ben doğumumdan Rabbim sizlere de daha kolayını ve güzelini nasip etsin..