zeynep_221223 aygulllllsnnn Reglime 4 gün kala göbeğimin arkasında ağrı hissettim sonrasında da leke geldi sabahına hemen test yaptım. Kanda da idrarda da çıktı elhamdulillah
Glrrr1 aygulllllsnnn benim göğüslerim ağrımıştı uçları ağrıyordu öyle anlayıp hisssetmiştim öyle de oldu
Gizemnurr3 aygulllllsnnn ben hissettim denilebilir çünkü reglime 1 hafta kala göğüslerim ağrırdı. Yine ağrıdı ağırlaştı ama farklılık vardı eşime bak ben hamileyim dedim bana inanmadı test yaptım 3 gün geçince 😅
Gmoli aygulllllsnnn aslında hamile kaldığınızda bu ay farklı bir şey var diyebiliyorsunuz ben de öyle olmuştu yani adet olmayacağımı hissediyordum ağrılarım vardı fakat öyle bir his de vardı içimde
Damlaozzz aygulllllsnnn Benim belim çok ağrımıştı yataktan kalkamıyordum o derece bi gariplik olduğunu anlamıştım zaten 3 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim
Rusapolat aygulllllsnnn ben rüyamda gördüm. Ertesi günü test yaptım çıktı. Hiçbir belirti de yoktu 😂😂
Krystal aygulllllsnnn Hissetmek miydi bilmiyorum o ay sürekli Hürrem sultan gibi ben gebeyim diye dolaniyordum ortalıkta 😅
tlnbsky94 aygulllllsnnn normal hamilelik bekletilerim olmadı hiç evlendiğim hafta adet olucaktım 2 3 gün geçinmeli geliyordu birkaç aydır yine öyle gecikti hemen şüphelenmedin ama bir anda elim karnıma gitti duygusal çok garip heyecanlı bir his gibiydi bebek sever gibi sevdim 5.günde gelmeyince sabah test yaptım balayına yola çıktık yani bebeğimizle gitmiş olduk 🤣 şimdi 28+4 olduk kızımızı bekliyoruz 🥰♥️
Ecisbicis Test yapmadan önce gündüz lazer randevum vardı. Canımın anormal şekilde acımasından şüphelendim tamamen😂
Nezahattt aygulllllsnnn benim adet günüm daha gelmemişti belim ağrıyordu biraz ama hiç hamilelik belirtisi olarak düşünmemiştim bi akşam durup dururken hamileyim ben diyip test yaptım ve çok silik bi çizgiyle öğrendim ertesi gün hemen hastaneye gidip kan tahlili verdik şimdi 20 haftalık olduk Allah hepimize sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin
ozckrbaby aygulllllsnnn benim adet öncesi baş dönmem soğuk soğuk terleme ve mide bulantılarım vardı bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum üşüttüm sandım doktora gittim doktor antibiyotik falan verdi hissetmiş gibi hiç kullanamadım, eczaneden aldık ilacı ama kullanmak istemedim içimden bir his kullanmamı istemedi 😂😂
BilgemAnne aygulllllsnnn ben hissetmiştim hatta rüya bile gördüm hamile olduğumu ama ya değilsem diye umutlanmadim😃 şuan 5+1😇
_Gizem__98 aygulllllsnnn ben hissetmiştim yani nasıl hissetmiştim kadın doğuma gitcektim randevum vardı reglim 3 gün gecikmisti sabah uyandım hazırlanıyorum doktora gitmek için bana bi his geldi hamilelik hissi çok tuhaftı sonra kan aldı doktorum reglim gecikmisti zaten hamileymişim😇
Eminegzel aygulllllsnnn bende hiç belirti olmadı. Pcos olduğum için adet duzensizligim vardı . Adet gecikmeside beni suphelendirmedi. 6 Haftalıkken artık anladım belirtiler ortaya çıkmaya başladı 😂
yagmur_17 aygulllllsnnn ben goguslerimdeki yesil damarlarin belirginlesmesinden anlamistim beyaz tenli oldugum icin goze carpiyordu
Nz1 aygulllllsnnn inanılmaz bir baş ağrım vardı ve arada kasıklarıma kramp giriyordu. Şüpheleniyordum ama çok da kendimi heveslendirmek istemiyordum. Gecikmemin 3.gününde test yaptım elhamdulillah pozitifi gördüm 🥰
Bbbbbbb12 Ben de burnuma sürekli karpuz kokuları geliyordu o şekilde anlamıştım, ama hissediliyor sanki yani aslında rahimde bi farklılık olduğu hissediliyor. Eczaneye test almaya giderken içten içe hissediyordum 💕
tugces87 aygulllllsnnn aşırı uyku vardı hayatımda hiç olmadığı kadar uyku tatlı geliyordu. Horlayarak uyuyordum o ilk zamanlar çok garip gelmişti 😂 daha adete 6-7 gğn vardı