peri09 Slntnz kızlar ya bu ay geç yumurtladım 18. günde normalde 19 mart regl tarihimdi ama geç yumurtladığım için büyük ihtimal regl tarihi de kayacak şüpheli ilişki üzerinden 11 gün geçti kan testi versem çıkar mı
Slntnz peri09 çıkarabilir azda olsa. Ben çatlamadan 12 gün sonra idrar testinde silik çizgi gördüm. Ertesi gün test verdim 22 beta ile öğrendim
Burcak61 aygulllllsnnn benim regli ye 4 gün kala birden keskin bir kaşık ağrısı girmişti o gün tuttu dedim 🙂
peri09 Burcak61 bugün 12. gün negatif görmeye korkuyorum adet tarihimi beklemeye çalışıcam sabredebilirsem inşallah hamileyimdir🙏🏻
Nuruzunn aygulllllsnnn normalde çok düzenli adet döngüm 1 hafta öncesinden karsık bel sırt ağrım çok oldu ve göğüste hassaslık çok erkenden oldu normalde adetten 1 gün önce bunları yaşarım
tansugl37 aygulllllsnnn eğer buysa hissetmek ben eşime çok saçma sapan bişeyden sinirlenmiştim😂 aşırı tepki vermiştim regl olucam heralde diye düşünmüştüm
AybenYB aygulllllsnnn ben hiçbir sebep yokken sanki içimden bir ses test yap bence hamilesin dedi ve hamile çıktım 😂 adetim bile gecikmemişti öyle bir gün uyandım ve sanki hamileyim dedim 😂