Eyluleyluleylul Merhaba normalde hareketli geçer günüm ama bu aralar kanım canım çekiliyor resmen sıradan piller gibiyim 10 dk gezinsem bayılacak gibi oluyorum bu haftalarda yaşayan sonra düzelen var mı ?
anne890 Eyluleyluleylul bende oluyor arada 35 haftaligim şekerim düşüyor o yüzden olabilirmi sizde de
Ezgiisell Eyluleyluleylul bende 34 haftalığım normalde hareketli biriyim ama bu hafta çok yorgun bitkinim bir andan tansiyonum düşer gibi oluyor hemen uzanıyorum ama uzandığımda da bile yorgunluğum geçmiyor. Galiba herkes bu haftalarda böyle
Kahvesever12 Eyluleyluleylul 38+4üm iki gündür ayakta durmaya korkar oldum başım dönüyor gözümün önü kararıyor korkuyorum bi yerde düşüp kalıcam diye sebebini de anlamadım
Yolcu_26 Eyluleyluleylul merhaba bende bu sekildeyim 34 haftadayim kolumu bile kaldıracak halim yok benim iştah da yok sizin de iştah nasıl canım hiç bisey istemiyor sizde durum ne
Eyluleyluleylul anne890 büyğk ihtimalle benim de öyle bişeyler yiyice daha iyi oluyorum ama çok uzun sürmüyor onun da enerjisi
Eyluleyluleylul Yolcu_26 canım hiç bişey istemiyor çok da yemiyorum ama galiba o fark etmediğim açlıktan bayılacak gibi oluyorum