Ynss Sevgili anneler ne zaman kilo almaya başladınız kilolu bir şekilde gebe kaldım suan 13. Haftamdayım -2 deyim kusmalardan dolayı çok fazla kilo almak istemiyorum ne zaman kilo alımı başladı nasıl beslendiniz kaç kilo aldınız
sednc0 Ynss bence kilo olayı kişiden kişiye değişiyor vücut yapısıyla alakalı bide kimi ilk üç ay zayıflıyor yiyemiyor kimi yiyor kilo alıyor
Dilamser Ynss 25 haftadan itibaren aldım 6 kg aldım çok fazla yiyen biri değilm zaten bebeğe faydası olacak şeyleri yiyorum karbonhidrat sadece anneye kilo aldırır protein bebege 10 kiloya kadar bir normal zaten almak 33 haftaligim problem etmiyorumm kolyaca veren birieyim .
Ynss sednc0 evet haklısın ne kadsr gec baslarsam kilo alımına o kadar iyi diye düsündüm aslında merak ettim
dunnobeck 20.haftaya kadar 1-2 kilo aldım hatta normal değildir diye korkuyordum ama o haftadan itibaren çok almaya başladım :/ Normalde zayıf biriyim, şu anda da 10-11 kilo almış olmama rağmen çok belli olmuyor 28.haftadayım
Ynss Dilamser Evet 10-12 kilo arası normal ama ilerleyen dönemde hızlı bir kilo alımı oluyormus daha yolun basındayım ve kilo almış olmaz istemiyorum kaşıncı haftadan sonra hızlandığını merak ettim açıkcası. Ben şuanda çok dikkat edemiyorum bulantım hala geçmediği için hala tost çubuk vs besleniyorum henüz kilo almadım bakalım
dunnobeck Ynss hayır yine aynı oranda yiyorum ama şeker yüklemesinden sonra canım çok tatlı çekmeye başladı, tatlı yemeye başladığım için hızlı kilo almış olabilirim