Ayseyldz07 Kızlar randevu oluşturdum ama Organ taraması yapılmıyor yazıyor 21. Haftandayım hiç bir hastanede randevu yok buldugumdafa böyle yazıyor haftam geçerse nasıl olacak başına gelen var mı
TugceOrak Ayseyldz07 detaylı ultrason yapılmıyor demek canım. Çünkü detaylının diğer adı fetal organ taraması diye geçiyor
Deryadry Ayseyldz07 bazı devlet ve şehir hastanelerinde perinatolpglar yapmıyor detaylı usg yi.Kadın doğum uzmanı ultrasona sevkediyor sizi.radyoloji uzmanları yapıyor organ taramasını,ultrasonografide
Eliftttt Normal devletten perinatoloji dıye sıra aldım 21 haftamda randevuya gittim ayrıntılı utroson yaptı butun organlarına detaylı baktı 50 dk sürdü resim ve rapor verdi sonra kadın dogum doktoruma getirdim
Ayseyldz07 TugceOrak yani bakmayacak detaylı yapmayacak öyle mi o zaman boşuna mı randevu almış oldum hastaneye direk gidip ordan sıra almayımı denesem acaba
Kumsalzeyus Ayseyldz07 Antalya da mısın elden detaylı için randevu vermiyorlar şehir veriri mi bilmiyorum ama eğitim vermiyor
Kumsalzeyus Ayseyldz07 Kepez sağlık merkezi var belediye arkası orada yapılıyor diye biliyorum arayıp öğrenin isterseniz
Ayseyldz07 Kumsalzeyus antalyadayım eğitim den randevu aldım ondada organ taraması yapılmıyor yazıyor doktorum şehir de yeşil alan açtım demişti 2 haftadır randevu bekliyorum yok ayın 27 sine kadar da yok napcam bilmiyorum
Serife2709 Ayseyldz07 eğitim araştırmada perinatoloji detaylı yapmıyor bende perinatoloji takipli bi gebeydim eğitim araştırmaya gidiyordum detaylı usg haftam gelince beni radyoloji uzmanına yönlendirmişti kepez devlet hastanesinde yaptırdım ben detaylıyı
Ayseyldz07 Deryadry doktorum peritanologdan randevu al alan açtım dedi ama bir türlü randevu bulamıyorum hastanede talep oluşturdum gene yer yok 182 de doktorlar alan açmıyor diyor pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Ayseyldz07 Serife2709 evet randevumun yanında yazıyor şehir de de bulamadım radyolojiden mi alayım o zaman bende direk çok teşekkür ederim bu arada gitmeden öğrenmiş oldum
Serife2709 Ayseyldz07 radyolojiden kendiniz alamazsınız doktorunuz kayıt açması lazım normalde hangi hastaneye doktora takiplisiniz
Ayseyldz07 Serife2709 şehir hastanesi takipliyim oradaki doktorum yeşil alan açtım demişti 17. Haftamdaki kontrolümde
Serife2709 Ayseyldz07 şehir hastanesinde danışmaya bi sorsaydınız ben kepez devlette doktorum bi barkod verdi alt kata inip hemen ultrason kayıt vardı ordan randevumu alıp yaptırmıştım şehirde nasıl oluyor bilmiyorum