Sunay_selcuk1 benim psikolojimi bozdu bu su mevzusu inanın. Ben 21. Haftada detaylıya girdim her şey güzel çıktı , 1 hafta sonra detaylı ultrason dan sonra kendi doktoruma kontrole gittim bana ilk gebelikte su azlığı vardı demi dedi evet dedim bunda da az havuç suyuna hemen başlayalım az dedi. Sonra ben 1 haftada ne değişti dedim kendi kendime yani. Sonra doktoru değiştirdim riskli gebelik takibi yapan doktoruma geçtim aynı zamanda detaylı ultrason da da ona gitmiştim o da her gittiğimde suya bakıyor ölçüyor ama onun tahminine göre bebeğin duruş pozisyonu ve rahmin yapısı suyun öyle görünmesine sebep oluyor bence dedi 3 hafta da bir kontrole başlayalım dedi. İlk kızımda da 29. Haftada suyu az dediler ve 34e kadar kaç doktora gittim az dedi kimisi o kadar da az değil dedi yakın takip dedi sonra bana yatış verdiler pandemi dönemiydi birde 34 e kadar yattım hastane de ama bu süreçte çok fazla ultrason nst alttan muane derken benim suyum geldi , suyun artırması için ekstra ilaç - serum falan yok dediler sadece takip amaçlı. Sonra suyum neden erken geldi konusunda doktor iki seçenek var dedi senim stresin bebeğe geçti ve bebek içerde strese girdi su geldi , ikincisi vajinal enfeksiyonum varmış aşırı derece ve o ana kadar kimse fark etmedi bana ilaç fitil vs vermedi ondan dolayı olabilir dedi. Şuan normal besleniyorum normal su içiyorum 36. Haftayı görmeyi temenni ediyorum. Umarım sizde vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻