Sevvalyilmaz Merhaba ben ilk cocuguma sezeryan oldum, dogum icin canaqim kucukdu normal olsaydi zor olacaqdi, ve zaten kismetimde sezeryan varmis, 37 haftasinda suyum geldi ben hastaneye gidene kadar benden ne kadar su akti anlatamam, biri var azar azar su gelmesi bende cok cok fazla akti ve hic bir sanci acilma yokdu zaten sezeryana alindim bebegimin suyu nerdeyse bitmisdi. Pismanmiyim asla, benim sezeryan o kadarda zor gecmedi cabuk iyilestim 3 4 gun agri oldu sonra nerdeyse 10-15 gune toparlandim. Amma spinal anestezi bende cok sisme yapdi iste beni sezeryan yarasinan cok o zorladi ayaklarim cok sismisdi nerdeyse 10 gunr cekildi sislik. Simdide 2 ye hamileyim ve tabiki yine sezeryan olacagim yani ben sezeryan dogumun bende boyle kotu tarafi yok, bel agrisi falan cok fazla yasamadim evet olmuyor deil amma cokda fazla olmaz, sezeryan izim oyle agri falan olmuyor bende, soyuk oldugu zaman acir birazcik. Her bunye farklidir ben zor gecirmedim Insallah 2 cidede boyle guzel cabuk toparlanirim🙏🏻