Ftmnnr Neslibt72 pekı şuan mıdemden sanıp sodamı ıcsem dıye sodaya bakmam 🤣🤣🤣 acaba yemeği mı kacırdım dıyordum 🤣🤣
Neslibt72 Ftmnnr çok güldüm buna evet tam da böyle bir şey zaten mide iyice sıkışıyor ya o sancıma gibi oyy hayatımın en güzel anlarıydı umarım sizinde öyle olur kolayca sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi 🐣
Ftmnnr Neslibt72 ınsallah bu gün olur şuan kendkmj herseye hazırladım gıyceklerımı felan da ayarladım🤣
Neslibt72 Ftmnnr sıcak su duş çok iyi geliyor bu arada ama dayanamazsanız gene bir muayene olun 😂 sonuçta 40. Hafta beklenen zaman
Ftmnnr Aleyy_53 normalde özele gıdıyorum ama açıl bı durumda dıbımde kadın doğum var onun acılıne gıdıyorum sabaha kadar bır şey olursa gene önce devletın acılıne gıderım doğum başlıcak gıbı olursa Ordan çıkar özele gecerım
Hmdylvc Ecemom_ ben de 35+0 dayim. Benim de tam da vajinamda üst kısmında göbek altında bıçak saplanir gibi sancı giriyo. Yalancı sancı mi acaba bunlar. İlkinde hiç böyle şeyler hissetmemiştim. Onda belime vurmustu sancılar,
Ecemom_ Hmdylvc aynısını yaşıyorum. Ayrıca belimin ağrısı kalçam vuruyor ve yürümekte çok zorlanıyorum. İlk hamileliğim benim çok bir bilgim de yok. Ağrılarım çok artarsa doktora gitmeyi düşünüyorum
Neslibt72 Ftmnnr haha korkunun doğuma faydası yok saati belli bebişin 🥹😂 neyse üzmez sizi annesi ne zaman isterse öyle gelsin
Hmdylvc Ecemom_ doğum sancısı bele vuruyor, ara ara bıçak saplanir gibi gelir. Sürekli bı ağrı olmuyodu hatırladığım kadarıyla, 🙈🙈
Ftmnnr Aleyy_53 bende öyle bılıyodum hatta ne yalan soylıyım sezaryen olmak ıstıyodum normalden korkuyodum ben de gıdıp doğum uzmanı doktora gotmısım hersey normal ılerlerken senınsezaryene almam dıyor 🤣🤣🤣
Ftmnnr Aleyy_53 29 dan berı baş aşağı ama kanala gırmıyordu en son hala gırmemıstı şuan gırdımı bılmıyorum karnım taş gibi sadece ara ara kramba benzeten ağrılar var sadece başka da bişi suanlık yok