Byzdgnn İlk oglumu 39+5te sancım gelmisti normal dogum yapmıstm simdi 37+3üm yine aynı haftalardami dogar acaba heycanlıym tecrubeli oldugum icinde korku daha cok bunda Rabbim hepimizin yardimcisi olsun 🫶
Gizemnurnr Byzdgnn bende merak ediyorum bunj ilk bebeğim bugün doğmuştu yani bu haftada bakalım bu bebiş ne zaman gelicek 🌸
Elif5361 Byzdgnn ilk çocuğumu 40+0 da sancımla olmuştu şimdi 38+1 im normal doğum bekliyorum ama karışık duygular içindeyim korku desen var heyecan desen var 🫣
Berivanabk34 Byzdgnn ben üst üste doğurdum oğlum 38de geldi kızım 31 haftalık geldi 10 sene ara verdim şuan 40+4 olduk diğer doğumlarım çok rahat geçti oğlum da sancım yoktu ilk bebekti açılma varmış 4 saatte dünyaya geldi kızımda kasığımda batma ve sancım vardı 2saate geldi
Misev17_5 Byzdgnn ilk doğumum 39+5 te olmuştu suyum gelmişti ikinci doğum 40+3 te olmuştu ikisi de kendi sancimla oldu şimdi 35 haftalık bakalım ne zaman doğacak
Hmdylvc Misev17_5 ilk ikisinin cinsiyetleri nedir. Genelde erkek daha geç gelir diyolar. Ben de 39+0 da ilk kızım geldi. Şimdi 37+4 teyim. Yine kızım olacak. Ama sanki bu okadar beklemicek gibi. Şuan belimde ağrılarım var 🙈🙈 38 e erisemicez galiba.