prensinannesi2024 Kizlar oglum 1 yasinda sali gunu gittim doktora bronsit olmus dedi hava yazdi bende ayriyetten buhar makinesi alacamda ise yarayan cabuk gecen bisey varmi
_biranneadayi prensinannesi2024 Serum fizyolojikle sık sık burnunu aç havayı verirken de açıp öyle ver Eczaneden şu bildiğimiz serumu al şırıngayla çek burnuna bir anda tazyikli şekilde sık. Kafasını da öne eğdir burnu çok güzel açılacaktır. Biz de bronşitten çok yattık hastanede Artık yatmıyoruz hasta olacağını anladığım zaman direkt hava veriyorum nebulizatörle ilerlemiyor ciğerlerine
Edizhr prensinannesi2024 valla 2 kızımda bronşitli büyüdü canım 1 hafta evdeysek sonra soluğu hastanede alıyorduk 2014 doğumlu ilk kızım sonra 2. De Dr gidip gelme buhar makinası yazayım eve dedi hastanede yatıyorduk antibiyotik sonra buhar ikiside 6 yaşlarında bitti bronşitleri doktor demişti 6 yaşlarında biter diye 3 aylıkken falan oldular nasıl olduklarını da anlayamadim bir anda o kadar dikkat etmeme rağmen inşallah buda öyle olmaz çok çektim çünkü Rabbim başka dert vermesinde
Annemidedinsen prensinannesi2024 evi sürekli havalandır eve asla çamaşır asma çamaşırlarına yumuşatıcı kullanma havayla sürekli hava verebilirsin en kolay yöntem uyurken vermek odasına soğanlı karanfil koyabilirsin. Ben sarımsağı minicik doğradım 1tk bal 1-2 damla limon sabah akşam verirsen hızlı toplar sırtına da sürekli avuç için boşluk olacak şekilde pat pat vur enseden poposuna kadar gezdir ciğerlerine balgam indiyse balgamlar hareket etsin ki idrar yoluyla çıksın
Edizhr prensinannesi2024 sen eve buhar makinası al tutulandan birde antibiyotik bunun baska çaresi yok maalesef
prensinannesi2024 _biranneadayi yapiyorum cnm olmuyor bunaldigi zaman oksurek bide buhar makinesi alsam odasinda buhar yapsa
melikedelibas @prensinannesi2024 oksurugu cok varsa sarimsak zeytinyagi yapip ayaginin altina surup corap giydirin benim oglumda alerjiye bagli oksuruk var cok faydasini gordum onunda nebulle havada veriyorum ama onu yapincada cok rahatliyor 2 yasinda oglum bu arada bir yasindan beri yapiyorum
prensinannesi2024 melikedelibas denedim canim denemedigim hic bisey kalmadı antibiyotik vermiyor doktor
Edizhr prensinannesi2024 sakın paketli gıda verme şekerli şeyler hazır meyva suları çikolatalar kekler çok tetikletiyo bu bronşit genelde alerjik durumlarda oluyo
melikedelibas @prensinannesi2024 Birde alerji doktoruna gotur gecmeyen oksuruklerin altinda genelde alerji yatar benim dogdugundan beri gitmedigim doktor kalmamisti en son 18 aylikken alerji doktoruna cikardim kandan yaptiklari testlerden bir cok yesillige alerjisi oldugunu ogrendim suan raporlu alerji ilaci kullaniyor tabi arada krizleri oluyor gene ama eskisi gibi degil
prensinannesi2024 melikedelibas suan hava yaptim evi basima yikti burnunu temizledim nasil agliyor tukmugu nefes borusuna kacacak diye aklim gidiyor
melikedelibas @prensinannesi2024 Sevmiyorlar evet ama iyilikleri icin maalesef doktorunuza danisarak hem bronsit hemde alerjik cocuklarda cok etkili bir dogal oksuruk surubu var onuda kullanabilirsiniz bronchipret ismi doktorunuza danisin onaylarsa kullanın
MinikBrokoli Ben buhar vermiştim , sonra sarımsaklı ılık su içirmiştim , odayı buhar makinası ile nemlendirmiştim, duş aldırmıştım, buhar makinasından sonra sırtına elimi vakum gibi yapıp vurmuştum, Çünkü serum fizyolojikten korkuyordum :(
piiremsesinannesiii prensinannesi2024 kızım da 2 yaşında biz bir hafta hastane yattık öyle toparladı çok kötü olmuştu buharlarını ihmal etme ayrıyeten balgam ve sümüğü varsa elektrikli süpürge ile burun çekme aparatı var gerçekten harika bir şey çok iyi temizliyor ondan almanı tavsiye ederim çok geçmiş olsun
prensinannesi2024 piiremsesinannesiii elektirikli supurgw ile nasil yapiyorsun dun hastaneye gittim akcigerleri iyi dedi mevsimsel geip desi havalarini eksitme dedi dogalgazi kapat dedi ustunu ince giyin dedi oksurup duruyor