Serapkayaa1234 Dileminiz dimi yaa yorumlardakilerden bakarak yap canım bende bugün deniycem olur belkı bu sefer
aycinelizsmom Serapkayaa1234 Instagram’da Rıfat yurttaş var onun köfte tarifleri çok lezzetli oluyor canım, bak istersen
Nazsuuu Serapkayaa1234 sizin köfte patates dediğiniz fırına mi koyulan yoksa kızartilan mi ben dhaa hiç bı yemek bilmiym 😂
Serapkayaa1234 Nazsuuu yok sadece kızartılan canım ama fırına attıgımızdada aynı köfteyi yapıyoruz sonucta 😂
Mercan0652 Mucizeebeybi ay ben bı ara ekmeği islatmadan parçalara ayırıp direk koymuştum malzemelerle öyle rondodan geçirdim hiç tadı olmadı islatmadigim için galiba😂
Mucizeebeybi Mercan0652 sert sert olur öyle 😅🤭 ıslatıp yapmak önemli et et yemek istiyorum dersen hiç ekmek yada galeta unu koyma o zaman da güzel oluyor
PapatiA Serapkayaa1234 bence onun sırrı galete yada ekmek içi atıyoruz ya onun miktarında ben hiç tutturamıyorum o yüzden anneme yaptırıp buzluga stokluyorum bitti mi de yapmıyorum kaç defa kendim yaptıysam olmadı ya dagılıyo ya kuru oluyo