Deniiizzz Arkadaşlar elimde Estrofem Oksapar 4000 Progestan iğne Progestan 200 mg yumuşak kapsül İlaçlarım var İstanbul da isteyen arkadaşlar varsa eğer yazabilir.
Deniiizzz Yoksa sağlık ocağına vereceğim ama öncelik olarak buradan bir arkadaşın ihtiyacı varsa ilk olarak buraya yazmak istedim.
Deniiizzz 58ee ben kargo ile uğraşamam kuzum ağırlaştım iyice eşimde denizci hep evde olmuyor o yüzden açıkçası İstanbul diye yazdım nolur kusura bakma.
Bzkrt Deniiizzz görümcemin ihtiyacı var ya İstanbul’da yaşıyor hiç çocuğu yok tüp bebek yaptircak ikinci kez kimseye vermediyseniz ona yazayim
Deniiizzz Bzkrt yazın tabi ki başka bir ihtiyacı olursa yukarda yazdım diğer kalan ilaçları da onlar da eksikse seve seve verebilirim.
Bzkrt Deniiizzz Allah razı olsun ya ihtiyacı var bu uygulamayı kullanmıyor Esenyurt’ta yaşıyor bir kez denediler olmadı ikinci kez denicek nasipse size nasıl ulaşabiliriz ? Numarasıni vereyim isterseniz olur mu?
Deniiizzz Bzkrt ohhhh maşallah esenyurt ta nasıl uzak bi yolunu buluruz haberi varsa eğer kendinsiinin verebilirsiniz numarasını
Bzkrt Deniiizzz bir saat uzakliktaymiş haber verdim gerçek mi diyor :) ihtiyacı var kocası emekli başka geliri yok çok sevindi
Deniiizzz Bzkrt ben bi kendisiyle konuşayım ben de ağırlaştım çünkü zaten esenyurt gibi bir imkan da yok bi oluru bulunur
Bzkrt Deniiizzz teşekkür ederim Allah razı olsun ilacı alır veya almaz niyetiniz bile çok güzel sağ salim kucaginiza almaniz dileğiyle 🌸