Betamom Kızlar KULLANIP memnun kaldıgınız bebek küveti modeli ve markası, müslin örtüde de yaz için ince ve sert olmayan bi marka arıyorum. Tabi agız mendilindede müslin ve penyelerde güzel marka(illa pahalı anlamında değil, kalite olarak)
e_blue_sky_a Betamom katlanabilir almayın çünkü aniden katlanabiliyor içine su girince katlanmayan küvet bakın
NoName_ Betamom luckka markasından aldım trendyldan müslin örtü 6lı,küvet daha almadım bende arıyorum 🤭
Mervecimmm Betamom stamdart bim’e gelen dışı balıklı küvetlerden almıştım kızıma 2.’ye de onu kullanacam. Depoya koymuştum sapasağlam duruyor. Çok uzun kullanılmıyor zaten oturmayı öğrenince kucağında yıkamak daha keyifli ve kolay bence. Ama küvetin filesinin markasını hatırlamıyorum da içi köpüklü filelerden almıştım çok iyiydi o da duruyor hala. Katlanır alanlar çok oluyor küvette sonra pişman oluyorlar birden düşebiliyormuş küvet çok tehlikeli. Kovalar da aynı şekilde temizlik yaparken evi batıran çok insan duydum 😅
Bnguuu_102 Kalın müslinler için tinylamb İnce müslinler runbaby ve bondberro Müslin ağız mendilleri cekic kids Hepsinden çok memnunum 🥰
Betamom Bnguuu_102 bondberronunkilere sert dediker o yüzden cok arada kaldım. Kalın bir tane cigitten almıstım diğerlerine bakayım birde. Teşekkürlerr
Bnguuu_102 Betamom yok ya aman aman yumuşacık değil ama kaliteleri çok iyi gene de deikleri kadar sert değil diğer markanınki tabiki çok daha yumuşak ve daha kaliteli onu daha çok tavsiye ederim
mrp2023 Betamom kullanan arkadaşım var yenidoğandan itibaren tek başına yıkayabildi o küvetle cok rahat kullanımı var diye
MorKelebek54 Betamom mantikli bir soru… oglum 10 aylik 8 ayina kadar katlanir kuvet ve kovasiyla yikadim kuvette asla katlanma durumu olmasi cubku zaten ayaklari var ki ben yikarien egildigim icin kalkarken de ona baski yaparak kalkiyodum hic bisey olmadi. Kovasina gelince ustune baski uygularsaniz dogal olark katlanir. Kovasinda da hic oyle denilen gini kendiliginden katlanma gibi durum olmadi. Diger dediginiz urunleri de ben nerden aldim hatirlamiukrum markalari ne hatirlamiyorum maalesef. Trendyoldan bi bakarim o sekilde atarim size tekrar
e_blue_sky_a Betamom kovası direk dibe çöküyor. Küveti yine fena değil ama ilerki aylara uygun değil. Onun yerine klasik kuvetler güzel tabii yer varsa muhafaza etmeye
MorKelebek54 Betamom Childiva dan pamuklu agiz mendillerini aldim Zeypba dan 4 katli muslin battaniye aldim asiri memnunum Runbaby den muslin puset ortusu aldim asiri iyilerdi Diger aldigim battaniyeleri (pamuklu,muslin) e bebek ve jokerbaby vardi bebek magazasi ordan almistim. Orasi batti ama gorumcem çalışıyodu orda o sekilde almistik.
Betamom MorKelebek54 bunlara bakayım.4 kt bir tane aldım ama tekrar alırsam dediniz marka favorilerdeydi ondan alırım
ozlemozlems Trendyolda kiraz offical var müslin ağız bezi ve örtü bir de banyo havlusu ordan aldım boyutları çok geniş ve kaliteleri harikaydı fiyatı de flaş ürün olmuştu baya uyguna aldım hepsini.
miroscumm Betamom katlanabilir kuvet en mantiklisi yer kaplamiyor ve katlanmiyor uzerine agirliginizi versenjz bile cunku ayakları var ama katlanabilir kova sıkıntı bence kovayı normal alın