Yareninannesii ev temizliği yapınca genelde yoruluyorum dip buçuk yaptığımdan sonrasında bi agrim oluyor yumurtalıklarımda o gün, gun boyu agriyor ama sadece sağlı yollu yumurtalıklarım neyden kaynaklıdır acaba önceleri yoktu böyle birsey
Bussbety Yareninannesii merhaba suara bende yoğun temizlik yaparsam ben de de aynısı oluyor dinlene dinlene yapmak en iyisi
gizem_esmr Yareninannesii bende dun yaptim gece boyu bel kasık agrisi vurdu yorgunluktan oluyor bence 🩷
Yareninannesii Bussbety keşke onu başarabilsem bi ise başlayınca illa sonu hemen gelecek illa millete bakarım kendini incitmeden yapar günlere böler yada normal ev temizliği yapar yavaş yavaş saatlere salar yok abi bi ise başlayınca canımı veriyorum elimde olan birsey degil kendime cok sinirleniyorum bu yüzden canlarımı cok arayacağım hoş yavaş yavaş sıkıntılarıda çıkıyorda 🤦🏻♀️Genede bi doktora gitmem olursa sorayım
Nur0405 Ay aynı durum bende de var 1 gün temizlik yapıyorum 2 gün yatıyorum resmen o gece hep ağrı çekiyorum 🥹
Yareninannesii Nur0405 bende öyle oluyorum sanırım biraz dinlenerek yapmak lazım ama kendim için konuşayım ben başaramam onu
Yareninannesii gizem_esmr evet kalça üsttüm ince belim ve yumurtalıklarım sadece bendemi oluyor acaba yumurtalık agrisi diye merak ettim teşekkürler 🤦🏻♀️
Bussbety Yareninannesii valla hiç bir şey siz ve bebeğinizden önemli değil. Zor değildiğinden yemekli misafir bile ağırlayamıyorum. İnsanın vücudu ağırlaşıyor. Bende sizin bahsettiğiniz gibiydim artık kolay zor diye ayırıp işlerimi ayırıyorum
Nur0405 @Yareninannesii ben de bundan sonra 2-3 güne bölüp yapayım diyorum 😁 yine koca evi temizlerken buluyorum aynı gün