Anne_Son Deletedmom004 oldu canım teşekkür ederim yüksek miktar da kan pıhtılaşması var dedi 6000 lik oksapar kan sulandırıcı iğne verdi her gün vuruyorum
Anne_Son Deletedmom004 bugün 12. Günüm anca 3 gündür kendim vuruyorum eşime vurduruyordum daha da cesaret edemezdim de en son vurduğunda çok morardı Sonra dedim yok ben vurucam anca alıştım canım başta Çok yakıyordu ama
Anne_Son Sinem2367 benim hiç düşüğüm yok canım ilk hamileliğimde preeklampsi yaşamıştım tansiyon yüksekliği ve idrarda protein vardı 34. Haftada gelişimi durmuştu 36 da Doğum yaptım 2. Ye hamile kalınca doktorum preeklampsi yaşayanların kan pıhtılaşma oranının yüksek olduğunu ve testi yaptırmam gerektiğini söyledi iyiki de istemiş belki bende düşük yada kalp durması yaşayabilirdim Allah korusun
Deletedmom004 Anne_Son iyi bari alışınca yaparsın canım yakması çok kötü olur İnşallah geçer bir önce canım
Habibee Anne_Son kan pıhtılaşması bendede var ama doktorum iğneye gerek duymadı coraspin kullanıyorum bende yuksekse eger değerin iğne verir değilse sadece coraspirin verir canım
Anne_Son [bilinmeyen] hiç bekleme canım git yaptır Rabbim bir daha ki Sefere yüzünü güldürür sağ Salim kucağına almayı nasip eder inşallah 3 faktörde pıhtılaşma çıktı canım hemotoloji doktoru farklı testlerde istedi o değerlere göre de bakıldı pıhtılaşman yüksek dedi kadın Doğum doktorumda değerlere göre dozunu ayarladı sen 4000 lik mi kullanıyordun sen
Didi Anne_Son merhaba . Faktor leiden en önemli pıhtı problemi. Bende de paı 1 de var. Hemen iğne başlaması gerekir , randevunu en yakın tarihe almalısın. Korkma! Ben hergun vuruluyorum
Didi [bilinmeyen] merhaba , bende 0,4 kullanıyorum , doktoruma da güveniyorum . Hematologa gitmene gerek yok dediği içim de gitmiyorum. Yeterli geldiğini bildiğini sanıyorum . Siz neden 0,6 kullanmak istiyorsunuz onu merak ettim?
Anne_Son [bilinmeyen] ya başta bana başka doktor hiç test yapmadan aspirin başlamıştı kanamam olunca acile gittim acil doktoru bile ilacın yetip yetmediğine bakmıştı niye öyle yapmış ki [bilinmeyen]
Anne_Son [bilinmeyen] sen iyi bir doktora git canım Allah şansını açık etsin gerçekten doktor şans işi ya