Gumusbulut58 Fatmanur12345 vucuttan vucuda değişir ya ben hısetmedım bile bazılarının kanaması olmuş ağrısı olmuş
Fatmanur12345 Gumusbulut58 yaa evet bazıları abartıyor herhalde caglik attım diyen bile var bazen korkuyorum alttan muayenede
minikbebegim06 Fatmanur12345 38 sonrasi yapılıyordu benim gittiğim hastanede ağrı vs olursa daha erken
Fatmanur12345 minikbebegim06 yaaa anladım canım bebeğin karnı haftasından küçük diye riskli gebelik bölümüne git dedi başka hastaneye gideceğim hem normal kontrole hemde riskli gebelik bölümü için bakalım yapicaklar mi
minikbebegim06 Fatmanur12345 hastaneye göre değişiyor canim yaparlarsa da zor bir şey değil kendini kasma yeter inşallah sağlıkla kucağına alırsın 💐
Fatmanur12345 minikbebegim06 çatı muayenesi iki larmakla yapılıyor değil mi bir arkadaşa sordum bildiğin elini geçiriyor dedi🫣🫣
minikbebegim06 Fatmanur12345 iki parmakla ya elini geçiriyor olur mu parmaklarını ileriye itiyor sadece biraz o kadar
babyUras_ Fatmanur12345 yok eliyle kalmayıp kolunuda sokuyo 😅(lafım size değil diyene) Kendinizi kasmayın yeter . Devlet hastanesinde 38. Haftada yapmıştı doktorum .
minikbebegim06 Fatmanur12345 yok canim benim 37+2 de bi yapılmıştı sancim var diye açılma da vardı 37+4 te doğurdum 😀