Misra_123 Kızlar benim kızçem çok hareketli maşallah dar geliyor yer ona sürekli kolunu bacağını kafasını sanki yırtacak gibi karnıma dayıyor daha 29 haftalik bekler mi zamanını sizce
SevgibiR Misra_123 haha bnm oğlan da çok uyuşuk geçen nstde hareketi çıkmadı Dr iki kez soktu durttuk uyandirdik çikolata yedik koca paket zorla iki üç hareket etti 😂 geç mi gelir acaba
Tuba-Sahra Misra_123 benim ilk oğlumda öyleydi gece gündüz hareketlerinden uyutmazdi beni 36. Haftada tasikardisi oldu serumla durdurdular ha aldık ha alicaz 42. Hafta ne açılma ne sancı 😂😂sezeryanla doğum yaptım bekleşen hala gelmeye niyeti yoktu
Muzika SevgibiR biz de 29+5iz 😊 Adı Uygar, adıyla çağırmak nasip olur inşallah 🙏 peki hep az mı hareket ederdi önceki haftalarda da ☺️
Misra_123 Tuba-Sahra kizlar genelde erken de geliyor bende erkenciymisim arkadasimin da 37 de geldi 😂
Tuba-Sahra Misra_123 bilmem mi benim kızım 31haftada geldi 😏cinsiyet için değilde hareketli dediğin için öyle yazdım
Tugba2626 Benimki de hareketli maaşallah.ama bazen öyle çok dönüyor ki sanki elinde bir taş var karnımı o taşla ittiriyor gibi hissediyorum . Acıtıyor