ShutUp seyma0661 hadi bakalım su gibi kolayca geçip gider evladına sağ salim kavuşursun inşallah 🤲🏻🩷🌸
Yenibirannee seyma0661 sağlıkla al kucagına herseyın tadını cıkar ve mıs kokusunu içine çek yavrunun ☺️🌸
seyma0661 keyfimin-kahyasi-misin 1e doğru uyudum 3buçukta uyandım daha da gitmedi gözüme uyku 🥹 ter basıyor, bebiş kafasını son kez kaburgama batırıyor 🤣
Damlasvs Ay ayyyy sağlıkla kucağına al inşallah 🥹 çok heyecanlııııı benimde 24 mart azıcık kaldı zaman geçmiyor adeta aynı zamanda zaman daraldıkça uykuda girmiyor gözüme Pozitif doğum hikayeni yazmakta nasip olsun inşallah dualarımız seninle heyecanla merakla bekliyoruz seni herşey gönlünce olsun ❤️❤️🤲🏻
Merveerol28 seyma0661 Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 haberlerinizi bekliyoruz, bizim de cuma günü sezaryen olacak heyecanlıyız 🥰
seyma0661 Merveerol28 aminnnn Allah size de sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin ❤️ gece 12den sonra bişey yiyip içilmiyor ya aşırı acıktım yaaa 🤣
Merveerol28 seyma0661 ben de bu aralar sık acıkıyorum 😌 çok az kaldı inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰
richgirl10 seyma0661 seyma0661 canımm hayırla sağlıkla kurtul inşallah, güzel haberlerini bekliyorum 😍
richgirl10 seyma0661 canımmm nasılsın, nasıl oldun? Yorumlardan gördüm, lütfen moralini yüksek tut. Sana dua ediyorum bebeğine de tabi😍 prensesine hemen kavuşacaksın hiç şüphem yok. Tedbir amaçlı tutuyorlar daha iyi olsun daha sağlıklı gelsin kucağına diye