seyma0661 deletedmom43191 doktorum 8.30da burda ol ilk seni alıcam dedi insallah hemen alır da kavuşuruz 😂
deletedmom43191 seyma0661 😍😍 yaaa inşallah hemen bize haber verirsin tüm gün senden haber beklicemm fazla merakta bırakma
Salihazeynep seyma0661 bende yarın doğum yapacağım 2. Kızm 2. Sezaryen Allah yardımcımız olsun bol bol dua inşirah suresini okuyun Allah ferahlık versin içinize 🥰
XBurcuburcu Salihazeynep sizinde gözünüz aydın o zaman sağlıkla kavusun bebeğinize deneyimli anne olmak başka tabi🤗
rumisam seyma0661 ayyyy uyku tutmaz şimdi seni bana öyle olmuştu üç ay önce sezaryen oldum Allah kolaylaştırsin güç kuvvet versin sağlıkla kucağına al bebişini tek tavsiyem ağrılarına rağmen az az da olsa yürü sık sık çok iyi geliyor 🌷
seyma0661 rumisam aminnn insallah 💕 sıcak suyla duş aldım epey ayran kefir artık ne varsa içicem uyumak için 😂😂 tavsiyeniz için de teşekkür ederim hemen ayaklanırım insallahhhhhh
XBurcuburcu seyma0661 Evet canım bekliyoruz pozitif doğum hikayenide. Sağlıkla mutlulukla kavuşun darısı basımıza😍🥳
ikibaloglanannesi Sizi postlarda çok görüyordum. Şimdiden gözünüz aydın olsun inşallah 🤍 sağlıkla büyütün miniğinizi🌸 Yanınıza Nescafe,komposto almayı unutmayın. Doğum spinal olacak ise başınızı çok oynatmamaya çalışın ki baş ağrınız olmasın❤️