aslhnkrts9 TugceOrak bezde sleepy natural ve ecologic olanı kullanıyoruz Biberonu yenidogduğu zaman lansinoh almıştım 1 yaşına yaklaşırken mamajoo da kullanmaya başladım oda güzel Emzik bu zamana kadar tutmadı kızım wee baby kauçuk ve düz olanı almıştım
TugceOrak seyma0661 oy canım benim ♥️ Gelmiş geçmiş olsun kuzum hiç kaygılanma strese girme sakın. Sağlıkla atlatacak minik kuşun ♥️
Sevilay8 Kızlar Biberon philips almayı düşünüyorum 2 tane biri küçük cam tek damla diğeride büyük boy 330 ml olan falan uygun olur mu sizce kullanan var mı ?
TugceOrak Sevilay8 ben küçük olanı aldım kuzum, bi de 260 olanı aldım. Görümcem öyle daha iyi olur 330 çok büyük dedi
nisaakb seyma0661 çok geçmiş olsun 💐 sen Urla’da yapmıştın değil mi ben urla doğumda iyi diye duymuştum ama yeni doğan yokmuş demek. Sakın üzülme toparlar eminim hangi hastaneye sevk ettiler 9 eylüle mi
seyma0661 nisaakb ata sağlık’a yönlendirdiler canım hastane olarak evet Urla iyi ekip çok tatlıydı herkes ilgili ama yenidoğan yoğun bakımı ve gece doktoru yok maalesef :(
Girlmama TugceOrak bez prima islak mendil uni baby biberon chicco aldım memnunum ama büyük geliyor bu yüzden antikolik avent alıcam emzik de avent ultra soft ben çok memnunum kızımda çok güzel kullanıyor meme reddi de yapmadılar
highlighter1010 TugceOrak molfix,emzik ve biberon philips avent Bebeğin poposu hassas ise prima premium a kadar gidilir ama önce bir klasik memnun olunan bezden 1 paket yeni doğan alınır bebeğe alerji yapıyorsa molfix premium , prima vs denenmeye başlanır diye düşünüyorum Bunlar bütçeye göre değişir tabi isteyen istediğini kullanır :)
Redpepper Biberon comotomo, meme reddi yapmayan tek biberon Emzik philips avent kullanmıştım ilk bebeğimde, bez de sleepy ve baby turco idi.
asafmom-22 TugceOrak Emzik avent, bez baby turco, ıslak mendilde baby turco kullandım oğlumda çokta memnundum, biberon ihtiyaç olmadı şimdi lansinoh alıcam inşallah kızıma
mlkkk TugceOrak bezde sleepy ve molfix emzik bibs kauçuk ve Philips avent biberonda Philips avent tommee tippe ve lansinoh
SunaKzl TugceOrak ben yenı aldım canm hepsını bez molfix yenigdogan hassas dışı kahverengi olandan başladım büyüdükçe mavi dışlıya geçeceğim ıslak mendıl de molfıx yenıdogan kahverengi izptonık sulu olanı aldım emzık phılıps avent 2 lı 0-6 ay olanı aldım tutarsa 6-18 alacağım bıberonda phılıps avent Yemıdogan 125 ml orta akışlı bıberon uçlu olanı aldım
Esrackc TugceOrak bezde bebişin poposu hangisini severse onu kullanıyorsunuz 😂 Siz sleepyle başlayın pahalılarını almaya gerek yok. Emzikte bizim bebiş seçici davrandı renk renk oioi emzikler aldım o gitti üstünde fon balığı olan aventi tuttu canı saolsun 😂 biberonda da avent aldım 🤍
Sesisa TugceOrak ben oğlumda prima premium çare kullandım diğerleri sızdırdı doğacak bebek için daha doğal içerikli olsun istiyorum ama henüz bulamadım doğrusu. Biberon avent cam ,emzikte Philips aldım bakalım oğlum tutmamıstı inşallah kızım tutar
gultekinss TugceOrak biberon Philips avent 1 adet cam 1 adet pp olanını aldım. Emzikte philips avent. Bayağı araştırırak aldım. (Bez henüz almadım bebek doğmadı. Ama yine onuda ilk başta stok yapmadan bebeğin altına hangisi yarıyor bakarak alınmalı)
DENIZ_55 TugceOrak biborunun markası elektirikli ve Manuel süt sagma makinem var onların biboronu var markasını tan suan hatırlamıyorum emzik eczaneden aldım kapaklı adını cidden unuttum bezi molfis kullanmayı planlıyordum ama evde sleppy olunca yeni almadı duruma göre bakacam eğer sleppy güzel olursa devam ederim
Ebruuu0606 TugceOrak bez olarak sleppy natural kullanıyoruz bebeğim 25 günlük gayet memnunuz ıslak mendil Molfix yenidoğan kullanıyoruz dalinde almıştım sevmedi cildi sleppy ve Molfix yenidoğan tavsiye ediyorum biberon ve emziğe gelince emzik her çeşit aldım kauçuk slikon yuvarlak damak… Philips aldım we Baby aldım tutmadı hiç birini a101 den 35 TL’ye aldığım emziği tuttu sadece şimdilik 1 tane alıp deneyin tutarsa pahalı olanlardan alırsınız her bebek almıyor malum.
Srnis Biberon Dr.Browns, Emzik (philips avent,oioi,wee baby, tommee tippee deneyeceğim hepsini) Bez, prima harmony ve uygun olarakta goon aldım araştırıp deneyeceğim memnuniyetime göre devam edeceğim