TugceOrak Yogurtlupilav tam da aynı fikirdeyiz kuzum ♥️ çok teşekkür ederim, söylediğin markayı da bi araştırayım
betullale TugceOrak yenı doğduğu zamanlar hassaslıgı geçene kadar prima premıum care kullandım sonrasında bütün bezleri denedim şuanda soffia püre touch prima ya en yakın bez fiyat olarak da daha uygun biberon ve emzik olarak avent kullandım memnundum :) şuan ikinciye gebeyim buna da aynı şekilde devam edeceğim
Asli54 TugceOrak prima benim cocuklarımda hep pişik yaptı molfix cok iyi gelmişti Biberon da avent kullandım süt sağdım zaman verdin emzik 2 oğlumada kullanmadım 3. De kullanmıcam hatta gecen gün ebe biberonda kullanma enjektorle ver dedi emzikte önermedi ben zaten kullanmıyırum dedim ama sebebini sormadım birdaki gidişimde sorucam neden emzik kullanma dedini
Blueeberryy Asli54 bebegim 40 gunluktu hastaneye gittim her gittigim bölum emzigi varmi annesi emzigini verelim diyo sadece gece veriyodum gazi olunca icimden diyorum ne emzikmis😂
Blueeberryy TugceOrak evet ikiside yenidogan icindi como tomoda aldim az akiyo yazmislar 3 6 olani aldim ondanda bol bol geliyo dedim 3 aylik olunca ondan icer😂 tomme tipe bide dr browns suda arastirabilirsin onlarida guzel diyolar anti kolik
Asli54 Blueeberryy 😊😊😊 2 tane oğlum var ilkinde bnde cok heves etmiştim ama almadı sonra bnde diretmedim 2. Hiç vermedim ondada babası diretti ama yine almadı 3. Ye de vermicem uğraşamam yermi düştü biri el mi sürdü kafayı yerim ben 😂
1gebeshanim TugceOrak biberon lansinoh, emzik Philips avent, bez sleppy, ıslak mendil Üni baby ama uzun süre pamuk kullanmayı düşünüyorum inşallah, pamuğu e bebekten aldık. Henüz kullanmadım 😂
seyma0661 kalocwom yatışımız yapıldı sonda takıldı doktoru bekliyoruz 🥹 fenalık geçircem heyecandan ateş basıyor
kalocwom TugceOrak Bende yeni anne olacağım mayıs sonunda. Bez olarak Molfix tercih edicem ilk etapta duruma göre ya devam edicem ondan ya da değiştiririz. Biberon olarak Dr. Browns’ un antikolik biberonunu tercih ettim. Emzik olarak da Philips Avent’ in ultra soft olanından aldım :)
TugceOrak kalocwom aynı zamanda doğurucazzzz 🥹♥️ çok teşekkür ederim canım sağlıkla kavuşalım inşallah
Esrakzly TugceOrak ikk 6 ay cam biberon philips aldim daha sonrasını mamajoo emzik philips tercih ettim prima çok pahalı bence o kadar pahalıya gerek yok ve ilk basta ne kullanırsan poposu ona alışır ben baby turco aldim ıslak mendili de ondan aldim
birkizanneesi TugceOrak Biberon seti aldım içinde emzik biberon fırçası da vardı chicco aldım. Bez olarak molfix mavi paket 60 lı aldım. Eğer memnun kalırsak doğunca devam edecem. Emzik ama kullanmayacam içindeki emzik damaklı. Bu arada cam almadım kırılır düşer vs diye. Birde ağır zaten. Ama anne memesine en yakın biberon
Gzde4507 TugceOrak molfiks bez kullanıyorum. Biberon (plastik aldım zaten bpa içermiyor. Tutması kolay bebeklerim biraz büyüyünce kendileride tutar cam düşüp kırılır diye cazip gelmedi ve emzik olarak de Philips avent. Memnunum