Betamom Oyku3005 ihityacınız olur mu bilmiyorum ama emzirme örtüsü olabilir belki. Acıkcası ben eşim hariç kimsenin yanında öyle lönk diye emzirmek istemiyorum
KLORAKHANIM Betamom evet minnacık kırmızı bedenine ellerim degdiginde bile içim gidiyordu o gıcık bez degsin istememiştim 🥰 iyi ki de bildiğimi yapmışım kronik bi pişik olmadı en azından
Betamom KLORAKHANIM ççok çok iyi. Pamuk zaten normalde de önerilen bir şey oldugu için ben ikna oldum😊
Betamom Oyku3005 kayınvalidem tarafıda illa yazma diyor ama ben o kırmızı takarsam daha cok korkarım o yüzden takmayacağım. Kırmızı anneye sarı bebeğe
Betamom Sancı geldiğinde rahatlamak için dişli tarak Şarj aleti Mümkünse uzatma kablosu (biri dediydi banada , ihtiyac hissediyorsun diye) Dudak kremi
Oyku3005 Talentedmom gerek kalmıştı bende eltimde kullandı küçük birşey zaten gerek olmazsa kalır 😃 eşimi uğraştırmayim diye kattım
Hsny_6 Oyku3005 ben normal doğum odaklı gidiyorum duş alırım diye havlu koyacağım bir de emzirme atleti de koymayı düşünüyorum terlik, atıştırmak için kuruyemiş de olabilir ☺️
Oyku3005 Hsny_6 1 gün kaldığım için gerek duymadım havluya evde daha rahat alırım duşumu sezeryan doğumlu kızımda eve gittim ertesi gün evde yıkandım 😊
Hsny_6 Oyku3005 ben normal doğumda rahatlamak için sıcak suya girmeyi düşünüyorum ☺️ o şekilde duş ☺️ bir de ertesi gün çekim için hazırlık oluyormuş duş izni olursa kullanırım diye düşündüm