nnur20 bi süre daha bu mesleği yapması lazım ama psikolojik olarak ben cok yıpranıyorum :( evde cok sıkılıyorum nasıl alıştınız
Ruzgargulus nnur20 benim eşimde asker 3 aydır yok 1 senelik görevi de bir kere görücem oda dogum bahanesi ile evlendigimizden beri böyle gemide görevde egitimde senenin 4 ayı yanımdaysa 8 ayı yok
Glhayat_54 Meslek olarak bilgim yok ama böyle seyahatlere sizide götürme şansı yokmu en azından her zaman gitmesen bile arada gitsen mesela olmuyormu öyle
Deniiizzz Glhayat_54 ahhhh canımın içi o öyle her sefer de olmuyo nereye gittiği bile önemli 😂 hadi oldu diyelim filmlerde ki gibi bi gemi olmuyo çok zor çok Allah yardımcısını olsun arkadaşın benim ki şükür şehir hatlarına döndü de rahatladık ki onda bile her akşam evde olmuyor.
Glhayat_54 Eşiinin yanında olacaksın işte niye sıkılcan şikayet etme otur evde ozamaan patlaaa catlaaa 😂😂
Capt @nnur20 benim eşim de kaptan, 2 hafta sonra gidecek gemiye. İlk gebelik 4 aylık olduk bakalım zaman nasıl geçecek…
Capt @nnur20 doğum Ağustos ortası görünüyor o yüzden 4 ay kalacak yani normali 5-6 ay oluyor. Bizim işimiz zor gerçekten çok fazla sabır gerekiyor. Umarım bu dönem bizler için sağlıklı huzurlu geçer 🙏
pinbtm Benim eşim de makine mühendisi. şehir dışı ve yurt dışına çok sık gidiyor. 1.5-2 ay kaldığı oldu en uzun. Ben buna bile zor dayanırken Allah size sabırlar versin 🤲🏻
nnur20 pinbtm zor bacım ya aslında bi yandan rahat ütü yemek temizlik derdim olmuyo yatıyorum asagı shshwh ama cidden baslarda cok zorlanıyosun zaman ilerledikçe alışıyorsun bırakcakts bizimki az daha sabretmemiz lazım