MihriiFb Kızlar merhaba 17 haftalık gebeyim aşırı heyecanliyim haftaya kontrole gidicem gösterirse cinsiyetimizi de öğrenicez inşallah ☺ siz kiminle gittiniz acaba eşiniz ailesinden ya da kendi ailenizden birileri var mıydı?
Nur_mira MihriiFb özel hastaneye gittim sırf eşim ve 2 yaşındaki kızımla cinsiyetimizi öğrenmek icin :)
Emine1235 MihriiFb sadece eşimle gitmek istedim canım ve onunla gittim on ki mutluğu. Beraber yaşayalım istedim alemden yada ailesinden kimse olmadı saolsunlar sorunda çıkarmadılar anlayışlı oldular
Selimunl MihriiFb eşim ve oğlumla gittim tam odaya girecekken eşimi aradılar arabayı çekmesi gerekiyomuş o gitti ben girdim doktorun yanına cinsiyeti öğrendim 🙈 çıkınca hemen aradım ama inanmadı şaka yapıyorum falan sandı çünkü ikinci oğlum geliyodu eşimde hep rüyasında kız görüyordu 😇
Smyyglgn54 MihriiFb yani cinsiyet öğrenmeye eşinin dışındada başka biriyle giden yoktur diye düşünüyorum😊eşimle sıradan bir muayene günü öğrenmiştik 12.haftamızda😎
Duyguxx Smyyglgn54 cinsiyet neydi acaba bende 11+4üm. Salı günü gidicem doktora öğrenir miyim acaba merak ediyoruz🙏🏻😀
MihriiFb Smyyglgn54 teşekkür ederim hayırlı olsun ❤ ya belki arkadaş yada kendi annen kaynanan vs götüren varmi merak ettim :)
Usakli64 MihriiFb ben hicbir kontrolume esimden baskasini goturmedim çünkü cok kalabalik oluyor bekleme alani
SevgibiR MihriiFb ben eşimle gittim gittim hiç çıkmadı cinsiyeti iki gün sonra annemle gittik 4 boyutluya orda öğrendik 😂
Smyyglgn54 Duyguxx kısçemi bekliyorum😍 Sizinkide kendini gösterirse öğrenebilirsiniz diye dusunuyorum🥰
Duyguxx Smyyglgn54 ayyy inşallah sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻😘
Bebekveben İlk öğreniriz diye gittiğimde sadece eşim ve ben vardık göstermedi. Bidahaki sefere annem kayınvalidem eşim ve ben gittik kızımız olacağını öğrendik😊
MihriiFb Bebekveben hayırlı olsun canım ❤ peki özel hastane miydi doktor birşey dedimi öyle oda ya girmelerine
Ssa MihriiFb eşimle gittik 😂😂😂 tabi o kiz oldugu konusunda gayet emindi hatta aman babasinin prensesi falan diye diye gitti hastahaneye 😂😂 sonra doktor %99.9 erkek dedi kısa sureli bir şok yasadi tabi kendisi
Zezgit Tüm komtrollerime sadece eşimle gittim eşimin ailesini de dil ucuyla çağırdım ama tarih vermedim.Mis gibi eşimle gittik geldik çok da iyi oldu
MihriiFb Zezgit 😂☺ hayırlı olsun canım ❤ birşey diyen oldumu peki bizi götürmediniz diye, ya kendi annen bişey demez de belki kaynana görümce felan herşey beklenir 😓
Essenn MihriiFb bende eşimle giderim kesin 😊 bir süre özel bi hastanede çalıştım kadın Doğum katı mahşer yeri gibiydi dünürler,yeğenler,dedeler neneler ne ararsan çok abartı geliyo gerçekten.
MihriiFb Essenn oooy o kadar değil 😅😅 hani ben bir anne yada kaynana merak ediyorum nasıl bir ortam ne isterler 😀 hayırlı olsun canım ❤
Berraaa18 Essenn bi kontrol için çok abartı bence hadi doğum olsa da hepsi gelse anlarım ama bilemedim tuhaf geldi🤷🏻♀️
Simbad MihriiFb ben butun kontrollerime sadece eşimle gidiyorum. Cinsiyet ogrenmekte heycanli bir bekleyis bence o an eşinin yaninda olmasi gerek😊
MihriiFb Simbad hayırlı olsun canım ❤ bende öyle düşünüyorum da kaynana dili dikenlidir ya laf yemek istemiyorum 😁
tugbamehmetbaki MihriiFb biz cinsiyet öğrenmeye gitmemistij 13 haftalıkken kontrolde doktor dedikodu ama 100de 70 erkek dedi eşim vardı yanımda