Tospikkkdefo Selamlar 28. Haftada olupta toplam kaç kilo aldınız şuana kadar? İştahınız nasıl genel bahseder misiniz kızlar
Dileminiz Tospikkkdefo 5 kg aldım rahat geçiriyordum ta ki son 2-3 haftaya kadar, midemde yanma bulantı aşırı derecede oluyor gece uykusu yok uyuyamıyorum 🥹
gokcekocyigiit Tospikkkdefo 28+2 den merhaba, toplam 4 kg aldım, ilk zamanlarda asla bulantı, belirti yaşamayan ben 10 gündür bulantıdan mahvoluyorum, onun dışında güzel gidiyor, sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🥲
Tospikkkdefo Dileminiz benımde cok rahat geçiypr sadece geçen hafta bikaç kez bacaklarım uyuşmaya basladı midem hala cok iyi 6 kilo almışım bende 🐣
DidemY Dileminiz benim de geçmişti 19+5 teyim 19 a girince ekstra arttı normal mi bulantı hastaneye gidecektim ben de 😂
Tospikkkdefo gokcekocyigiit benımde geçen hafta bacaklarım uyusmaya basladı biraz, onun dısında genel olarak hep rahat geçti hala da rahat geçiyor hamileliğim. Ben de 6 kilo almışım biraz frene bassam iyi olacsk☺️☺️
melike1-2 @Tospikkkdefo 27+4üz 7 kilo aldım mide yanmasından mahvoldum duramıyorum içimde ejderha var gibi alev atıyorum birde sabah akşam benim elim ayağım çok yanıyor sıcak basmaları oluyor sizde de varmı
Tospikkkdefo melike1-2 sıcak bana da basıyor be ellerim ayaklarım şişiyor artık. Midemle ilgili hiç sorun yaşamadım
nisoom01 Tospikkkdefo 10 kilo aldım canım bebek baya asagıda ilaç verdi doktor 2 hafta da bir nts ye baglancam yürürken veya iş yaparken baya zor oluyor asagıda olunca
nisoom01 Tospikkkdefo 29 hafta oldum canım erken doğum olmasın diye ilaç kullanıyorum teşekkür ederim
EFLiN_belinay Tospikkkdefo 31 haftanın içindeyim bu ay 1 gram bile almadım bu aya kadar toplam 10 kilo aldım
Dileminiz DidemY Canım valla doktorum normal dedi artık bebek büyüdüğü için organları sıkıştırmaya başlıyor ama benim uzanırken bulantılarım yanmalarım 26-27 haftalıkken başladı 😂