TuKa aynı dertten bende müzdariptim ve iyi bi yer arıyodum😂ayrıca insan bebeğinin renkli bir iki çıktısı anı kalsım istiyor eğer böyle de bi düşüncen varsa ve ilgide bekliyosan sana önerim çukurambar atm plazada gülhiz karatas hanım var özel muayenehanesi kesinlikle işinin ehli bi kadın 1 saat baktı her şeyini söyledi yavrumun içime su serpti kadın resmen ilgisine hayran kaldım keşke tüm doktorlar öyle olsa😂ayrıca bebişimi de gördüm 4 boyutlu cihazları bunun yanında 4 resmini cd'yede hareketli videolarını ve çekimdeki tüm fotolarını verdi raporuyla beraber ben yılbaşından önce 300 tl gitmiştim fiyat arttıysa en fazla 350 olmuştur ama helali hoş olsun çok memnun kaldım ikinciye de ona gidecem kesinlikle😂😂😂bence oraya git pişman olmazsın💕💕☺☺☺🤲🤲hastanede o kadar ilgi yok özellerde bile birebir ilgi alaka ben sormadan herşeyi yanıtladı soracak bişey bulamadım😁bizim kız bacağını bükmüş duruyodu sırf bacak boyunu ölçmek için 15 20 dk uğraştı hastanede olsa gerek duymazlar bence değerlendir🙋🏻♀️