PurpleRose Busegull benim en son 3 yıl önce 0.46 idi. O zamanlar toplamda 6-7 görünüyordu 10 tane toplama yapıyorduk. Geçen yılda 8 tane toplama yapabiliyoduk. Amh dahada düştü ma yumurta sayımda çok oynama olmadı. 6 yıl önce 0.89 du ondada 10 tane toplanıyordu. Önemli olan görünen yumurta ve kalitesi
elifbsraaa1 Busegull 27 yaş, 0.68 Amh aşılama için düşük doz iğne verdiler o yüzden 6 tane oluştu, 3ü toplandı 🥰 İlk denemede 1i transfer edildi, 2 aylık hamileyim ❤️
Busegull PurpleRose benim Amh 069 fsh 7 sonuçları görünce üzüldüm doktor muayene etti sağda 6 solda 8 tane gördü dedim ki bu sonuçla folikül sayısı orantılı mı hayır dedi muhtemelen amh yanlış gayet iyi dedi kafam karıştı
Busegull Seyda5- benim Amh 069 fsh 7 sonuçları görünce üzüldüm doktor muayene etti sağda 6 solda 8 tane gördü dedim ki bu sonuçla folikül sayısı orantılı mı hayır dedi muhtemelen amh yanlış gayet iyi dedi kafam karıştı
PurpleRose Busegull evet doktor banada en son öyle diyordu ve amh değerine takılma dedi o yüzden ben bir dha ölçtürmedim en son 3 yıl önceydi. Önemli olan görünen yumurta ve en en önemlisi ise kalitesi. 30 yumurtanda olsa kalitesiz ise bir işe yaramıyor. Benimle beraber opuya giren bir kız vardı 26 yumurta toplandı ama 2 tanesi 5. Güne girmişti. Benim 8 yumurta toplandı benimde 2 tanesi gitmişti. Önemli olan kalitesi değerlere çok takılma canım