cakethesel Glr95 çok aktifim diyemem.mesela dün çamaşırlarını yıkadım bebeğimin,makineye at,çıkar as derken daha yoğun akıntım oldu.iş yaptıgımda daha yogun oluyo akıntım.ama genelde uzanıyorum ağrılarım oldugu için
4147 Glr95 canım ben de su sızar ve ben farkedemezsem diye korkuyorum. Aslında doğup kucağa alana kadar hep bu kaygılarla gidecek ☺️
Glr95 4147 sizin gibi 37yi görsem zerre kadar takmam kafaya 🥹 Bi kızım daha var 37de doğdu çok şükür hiç Bi sıkıntı yaşamadık
Esilaaya Glr95 Glr95 aynı durumu yaşadım acile gittim ped verdiler birşey çıkmadı 4 gün sonra tekrar gel dediler gittim aynı şey yapıldı yine birşey çıkmadı ve her kontrolde suyu normal. Bence gebelikte hormonal olarak geliyor diye düşünüyorum. Çünkü iç camasirim tamamen ıslanıyordu ve akıntıya da benzemiyordu. 3 kere yaşadım öyle ama Bi sorun yaşamadım. Bu arada enfeksiyon da var ondan da kaynaklı olabilir
Glr95 Esilaaya mesela çamaşır da leke bırakıyormuydu benim genelde idrarımı yapıp kalktıktan sonra içeriye koltuğa gidene kadar hemen biseyler akıyor otururken de akıyor ama böyle çok çok islatacak kadar değil azar azar
Esilaaya Glr95 su ıslaklığı gibiydi kuruduktan sonra leke kalıyor mu bilmiyorum degistiriyordum sürekli çünkü.
Glr95 cakethesel inşallah öyle olur aşırı endişeliyim bebeğime bisey olcak diye hep yatmaya çalışıyorum
Grimsi Glr95 ben hiç anlamadım 27 haftanın sonlariydi doktora gittim suyu hafif az gibi sanki dedi ıslaklık hissediyor musun dedi bende evet ama her zamanki gibi aşırı yoğun değil dedim aminesure testi yapıldı ve poztitf geldi hastaneye yatis yapıldı 28 haftalıkken de doğum yaptım
Glr95 Grimsi çamaşırınız ıslanmıyor muydu hiç birde su gelişini durdurmak için bişey yapmadılar mı 2 3 ay yatıp ilaçlarla doğuma kadar gidenler oluyor diye okuyorum burda
Glr95 cakethesel doktor bana hiç bir sorun yok diyor ama ben yürürken felan bebeğin baskısından yürüyemiyorum birde gelen sıvıdan dolayı rahatsız olup hemen uzanıyorum
Hasret18ayaz Glr95 benim tek seferlik geldi uyurken geldiğini hissederek uyandım aynı zamanda kanamamda vardı kanla birlikte geldiği için doktor su değil kan dedi ama ben şu olduğuna emindim ilk dogumumdan o hissi biliyordum amnisur istedim ve kesinleşti kese kapandı aynı gün tekrar gelmedi
cakethesel Glr95 benimde son birkaç gündür çatı kemiğimde ağrı vardı doktora gittim bebek baş aşağı oldugu için kemiklere baskı yaptıgını söyledi kafama takmayı bıraktım.Sizde inşirah falan okuyup içinizi rahatlatın.Bazen düşünüyorum aslında o kadar rahat gececek hamilelik sürecimiz olacak ki kafamızdaki düşünceler yüzünden sıkıntı ediyoruz kendimize😞
Glr95 cakethesel aynen öyle ama takmıycak gibi değil ki tam kafamı toparlıyorum bişey yokmuş diyorum kendine zehir etme diyorum sonra yine islaniyorum hop başa sarıyorum kafam allak bullak 4 yaşına girecek yakında bir kızım daha var onunla bile ilgilenemiyorum doğru düzgün her gün sokak istiyor çıkaramıyorum berbat bir durumdayım psikolojik olarak
Glr95 Hasret18ayaz her hastane yapıyor mu acaba bu testi ctsi randevu aldım gidip bende istiycem yapmasını bu iş ihtimallere bırakılacak gibi durmuyor doktor iyi dedi diye kendimi biliyorum sonuçta